"Ehh, 113? Magen min sitter fast i do?"

Det har gått litt over en uke siden operasjonen og øyet mitt fungerer stadig bedre, det fungerer faktisk bedre enn på lenge (bank i bordet). Når øynene fungerer bedre får det, forsåvidt gode, konsekvenser for husarbeidet. I og med at jeg ser bedre, ser jeg jo at jeg kunne ha gjort litt mer enn å støvsuge og vaske av bordene siste tiden, så jeg tok i et skikkelig tak på badet.

Elsker å vaske bad.

Motivert og ivrig dro jeg på butikken for å handle inn ny sånn gulvvaskgreiehåndtakting?..(ja, det er så lenge siden), vaskemidler fra A til Å, vaskehandsker og satte i gang. Jeg ser meg så vidt i speilet på vei inn til badet og bestemmer meg for å gi litt faen i at jeg er iført en paljettbefengt partytopp. Fashion before funksjonalitet, alltid. Dessuten gjelder det å smi mens jernet er varmt, det er slettest ikke sikkert at jeg kommer til å føle denne motivasjonen igjen dersom jeg tar en skiftepause.

Å vaske gulvet er en ting, jeg tok til og med frem uante krefter og bestemte meg for å vaske bak og under vaskemaskinen. Hvem gidder det liksom. preggo Cecilie i paljett-topp. Da gulvet var ferdigskrubbet tok jeg tak i toalettet etter å ha gradvis løftet meg fra alle fire til stående stilling. Blodtrykket må liksom samarbeide litt, noe det ikke er så keen på for tiden. Det er nå visse nyutvokste kroppsdeler kommer litt i veien. Jeg er på en måte litt midttung for tiden og befinner meg stående bøyd over toalettet for å vaske på andre siden da jeg merker at tyngdekraften alltid vinner. 

Jeg er så lykkelig for at jeg aldri tok meg tid til å demontere håndtaket på veggen ved siden av toalettet da jeg flyttet inn. Det bodde en gammel dame her før meg, og både dette håndtaket og det i dusjen har faktisk bevist seg å være ganske så nyttig. Det er bare akkurat så jeg ikke sklir og magen elegant detter oppi do, vakum kicker inn og jeg blir stående fast der.

Herregud, tidenes pinligste nødsamtale.

Når jeg etter litt kaving kommer meg på beina igjen skvetter jeg av mitt eget speilbilde, håret er nå litt sånn halvveis til alle kanter med såpeskum her og der. Tror jeg skal begynne med litt sånn Eau de Grønnsåpe avec Salmiak hver dag :) Dagens sminke var litt, bortkastet, men paljettoppen gjør alikevel at jeg ser dødsbra ut sammenliknet med et skogstroll på heroin.

Så bare: "Ahh, kanskje jeg skal ta stua også?!"

Nei, det skal jeg ikke, ikke i dag.

Må ha mat, dagens første måltid faktisk, time flyes when you`re having fun liksom. Siden jeg bare hadde kjøpt Ajax, Klorin, Salmiak og frossengrønnsaker måtte jeg finne på noe lurt. Og nei, jeg kokte ikke grønnsakene i grønnsåpevann. Although that makes sence.
Da ble det gresk yoghurt med banan og valnøttkjerner :D

Jeg fortalte/skrøt til min mamma om dagens bragd i håp om å få ros tilbake, jeg burde kjenne mamma bedre by now, og svaret jeg fikk da jeg sa jeg nesten hadde falt i do var: "Hahahaha, hva med rævva?" Og jeg bare nei, jeg pleier ikke å vaske dass stående i bro. But next time.

Føler meg relativt løsemiddelskadet akkurat nå og plutselig er både den tette nesen og tette pappen helt klare, Jeg tror ikke folk vil merke forskjell, uansett. Jeg har også pynta bordet :D

Nå skulle jeg akkurat til å skrive om naboene mine, men så kom jeg på at de mest sannsynlig stalker my every move allerede, så best å holde sitt på det tørre :D One day.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Mari

22.03.2015 kl.10:17

Hei frøken.

har ikke vært innom deg på hvor mange år jeg?

men i dag, så kom jeg på deg og ble sittende og GOOGLE deg frem! =) Måtte inn og se om det var kommet noe mytt her inne.. de var det, forf 1år siden!

Håper det går bra med deg, og synet er bra igjen!

skjønte det også såpass på dette innlegge at du er/var gravid? :D

Gratulere så utrolig mye .. rekner med den nye verdensborgeren er kommet til verden nå.^så håper det går bra med dere alle 5!! :D

Cecilie

28.03.2015 kl.20:47

Mari: Hallo! Så morsomt at du kom på meg og stakk innom! Artig!
Synet er ok foreløpig, så satser på at det holder seg stabilt i alle fall! Verdensborgeren er kommet vettu, det ble en jente denne gangen:D Har btw flyttet bloggen min til http://www.familieprat.no/wordpress/stjernefamilien/ så stikk gjerne innom der :D :D

Tusen takk for gratulasjon!

Skriv en ny kommentar

hits