Flott med flått

Siden jeg har blogget 3-4 ganger siden nær-døden opplevelsen min så følte jeg for en liten bloggpause. Blir så mye stress med all publisiteten rundt min egen misunnelsesverdige fysiske form og strålende motivasjon. Det har i alle fall ikke noe å gjøre med at jeg ikke har noe liv hvertfall, for det har jeg.

!!!

På mandagen bestemte jeg meg for å ta et opprør med helvetesløypa i skogen for å se om jeg kunne finne en alternativ, mer fremkommelig rute enn sist. Siden jeg skulle i skogen, tenkte jeg å tre på meg en lang bukse, som sist, for å unngå opprevnede og flottinfiserte legger. Gud så lur og forberedt jeg er!

Så jeg tok en kort en :)Hvordan ellers skal jeg få vist frem mitt signalgule Balloo-plaster. Dessuten tok jeg mest av alt på meg denne fordi den er sånn "anti-shake". Sinnsykt viktig når man er i skogen ass. Earth quake - alarm liksom.

Heldigvis valgte jeg en topp også, for å invitere alle skogens blodsugere til en orgie - på meg. Valgte den mest fordi det var Nike.

I det Spotifyen min la merke til at jeg nærmet meg forrige turs løype valgte den å reagere ved å slå seg helt av og ikke la seg overtale til å fungere what so ever. Jeg tenkte det kanskje var like greit...så jeg unngår en megaflause til midt i skogen. På den annen side....de jeg har møtt der før tror(vet) jo allerede at jeg er litt sånn "special", så det spiller egentlig ingen rolle om jeg synger høyt til låtene eller ikke....når jeg tenker meg om.

Ha ha ha, jeg bare tulla, jeg tenker meg jo ikke om. Jeg er jo blond :)

Finner etter en liten stund noen blåe plastikksløyfer i trærne som leder langs en sti. Score. Så bare.....velkommen ned hit:Og jeg bare: Åh, så koselig! Ned i total darkness! Tror jeg tar løpefart i tilfelle det er en dødskjekk skogshunk der nede.

Så kommer jeg ned der da, titter meg ivrig rundt og bare....

Zombiehula. Serr

Snur meg igjen og bare....

Kødder ikke, det er seriøst zombiemyra fra andre siden av dalen, HERREJESUS. Jeg blir på dette punktet faktisk litt småredd, så jeg gir alt og løper opp en kjempebratt sti/fjellvegg-ish greie og kommer opp på en topp som i følge min nyinstallerte Runkeeper er 250 meter høyere enn der jeg i utgangspunktet startet turen. Jeg føler meg SPREK. Tilbake til naturen del 2! I GOT THIS! På dette punktet er det nesten så jeg kysser meg selv på bicepsen. Hadde den bare vært litt større, så jeg rekker bort med duckfacet mitt.

Etter å ha nytt utsikten/beundret min egen innsats noen minutter, kjenner jeg en irriterende kløe litt sånn random all over kroppen.Flått. Altså, det er ikke flott som i fint, men flått som i virusinfiserte små blodsugende insekter.  Føler jeg må påpeke dette, da jeg lider av rettskrivingsfeilfobi. De har angrepet den lakserøde nike-toppen min og jeg får selvsagt helt noia, siden jeg er jente og sånn. Jeg hyler, klikker i vinkler. Siden Runkeeper har dokumentert min gårute har jeg bevis på disse klikkevinklene mellom 3 og 4 km på løypa mi:

Nei, dette er ikke en paint-tegning.

På et punkt her ser jeg bokstavelig talt livet passere i revy, det er et pent liv. For lite sjokolade. Jeg løper, hyler, vifter febrilsk rundt meg for å "skremme" bort flåtten. De blir bare flere. De vinner.

Du vet når du går langs en sti, får panikk av et eller annet, setter i gang å løpe som en mental patient og plutselig ikke er på en sti mer? Mhm. Det var det som skjedde. Jeg er nå i den TETTESTE granskogen - so we meet again. Kjemper meg gjennom buskaset som en amasone.

Fra Wikipedia: "Amasoner (fra gresk «uten bryst» eller «månetilbeder»). Amasonene var ifølge gresk mytologi et legendarisk matriarkalsk rike i ytterkanten av den kjente verden, styrt av kvinnelige krigere."

Uten bryst ja, det høres akkurat ut som meg...

Men så!Herregud! Heller skutt enn spist av flått og tygd i stykker av zombier for så å våkne halvkonsumert og dra seg siklende ned til sivilisasjonen.

Oh vent...

HE HE HE.

Når jeg omsider kommer meg hjem igjen, takker jeg høyere makter for livet og glemmer fottøyet jeg har på meg når jeg skal i butikken....

HERREGUD!

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits