Damn, that white girl got some ASS

I dag tidlig tok jeg en løpe/krabbe/gå-tur i den urbane delen av kommunen vår..Med unntak av en slesk, dvask og skitten halvgammel bonde med kubæsjbefengt snekkerbukse som satt på en sliten campingstol, til min store ekstase, midt på gresset sitt og gav meg noen sånne øyebrynsbevegelser opp og ned, var det ikke et eneste liv å skimte langs denne runden. Øyenbrynsbevegelser à la "I want you and I K N O W you want me too!" Lett mottakelig for smiger som jeg er, kastet jeg fra meg musikken og reiv av meg klærne før jeg hoppet over gjerdet og kastet meg over han.

Eller jeg spurtet som om livet stod på spill.Av en eller annen grunn, mest sannsynlig karma, må jeg ALLTID tisse når jeg er på løpetur. Det failer liksom aldri. når det er 5 km hjem og det føles som om blæra allerede har sprukket og væske har fylt seg i hele resten av kroppen så du ser ut som en eksplosjonsklar bombe i trynet, da må man liksom bare....ta en sånn "tilbake til naturen"-tur på WC granskog. Skogen var utrolig nok veldig tett selv helt inntil veien her, men jeg kom meg jo et par meter inn før jeg hører en hel skokk ungdommer kommer løpende langs veien.

Og bare for å illustrere hvor nære jeg var....I dag hadde jeg selvsagt vasket skoene mine slik at de lyste hvitt på milevis avstand og toppet det hele med en signal-oransje genser. Der sitter jeg liksom, tar en trall "Daaamn, that white girl got some ASS!"

Jeg må slutte å ha på høretelefoner med musikk på tur. Rett og slett.

Da jeg kom hjem igjen og fant det uhyre nødvendig med en dusj, kom jeg på at jeg har jo faktisk lest i et sånt...blad? eller noe, at det er in med matchende plagg på over og underdel denne høsten, helst da i mønster. Og ja, jeg vet det virker som jeg bare bryr meg om skog og joggesko, hardcore style, men sannheten er at jeg er over gjennomsnittet entusiastisk og lidenskapelig interessert i klær. Vil ikke nødvendigvis si mote, for det er slettest ikke alltid det jeg syns er superkult er verken in eller moderne. Men sans for snitt, fargekombinasjoner og fasonger, det vil jeg faktisk tørre å påstå at jeg har. Uansett, fant to matchende deler i skapet fra i fjor faktisk :OSå kunne jeg våge meg på butikken. En av de lokale sjappene her har skiftet fra sånn Coop Mega til Coop Xtra, det er jo dritspennende! Hva slags eksotiske varer kommer de til å ta inn? Kulinariske opplevelser fra en annen planet venter oss sikkert! AHH! Jeg tar fart og småtripper ivrig inn. Og så bare....

Altså hva? Jeg tar ikke hint.

Går videre ass...Der ja, that`s more like it. ANGRIP.

Så kommer det en sånn drittunge på handletur med mammaen sin. "Se mamma! Den dama kjøper godteri! Og det er ikke lørdag!" Og jeg bare "Se! Et stort skilt rett over deg! Håper det faller ned i hodet på deg selv om det ikke er julaften :D"

He he he.

 

3 kommentarer

scarlets

04.09.2013 kl.16:48

Fine bilder :)

Ta gjerne en tur innom bloggen min :-)

09.09.2013 kl.21:45

for your information "scarlets" , JÆVLIG irriterende at folk skal prøve å reklamere eller hente inn flere lesere til sin egen blogg.. patetisk.

Cecilie

11.09.2013 kl.13:10

Anonym: Ja, jeg er veldig enig. Men slik er det liksom...alltid...noen av :)

Skriv en ny kommentar

hits