Blomster og bi(ll)er

Helgen er over og en ny uke har startet!

Hurra?

På en måte ja, helt til jeg skulle hjem fra jobb og det var totalkaos i byen fordi den dumme teite elendige kvalme dritt t-banen ikke gikk mot byen fra Majorstuen. "VEDLIKEHOLD" kaller de det, det er bare et annet ord for at noen har DRITI seg ut og snublet over en eller annen kabel eller kastet ispapir i sporet. Aller helst en kombinasjon som konsekvens av å multitaske med isspising og spasering. AHH. Hvor mange ganger må jeg si at mutlitasking KUN er forbeholdt de som mestrer det?

Som resultat av dette måtte jeg presse meg inn på en ekkel og klam trikk og det forbauser meg hver eneste gang hvor desperate og IMBESILE folk er når de må trykke seg inn på TYDELIG overfylte kommunikasjonsmidler hvor folk nærmest er stablet i høyden. Etter hele 2 stopp ble jeg så forbanna og kjente jeg begynte å få seriøse pustevansker og tendenser til klaustrofobiske anfall at jeg kastet meg ut og gikk heller til Nationalteateret.

Cecilie: JEG VIL GJERNE UT!
Imbesil 1: Åh...vil u ut ja...
Cecilie: JA GJERNE DET - NÅ!
Imbesil 2: Åh..vent da...
Cecilie: JEG..MÅ..UT...NÅ!
Imbesil 3, 4 og 5: SLIPP DAMEN UT!

Jeg ble i det minste betraktet som en dame, i den grad de klarte å holde tilbake beskrivelser á la "psykiatrisk pasient", "ustabilt kvinnemenneske" og "potensiell spontan massemorder".

Rakk heldigvis barnehagen AKKURAT. Man føler seg bare så utrolig vellykket som forelder når man kommer løpende anpusten med håret til alle kanter og veska på halv snei klokken 16.59 inn døra på barnehagen.

Heldigvvis er gutta like glad for å se mamman sin uansett når hun dukker opp og uansett hvordan hun da evt ser ut.

Julian: MAMMAN MIN!
Nathaniel: NEI, MIN MAMMA!

Ahh.

Ellers har vi hatt en ganske så vellykket og kalorifylt helg. Sånn skal det være! På søndag kokkelerte jeg sammen til pannekakefrokost! Pannekake = populært.
Og plutselig dukket mommo opp på besøk! Mommo = stas også.Og siden det da begynte å bli farlig mange timer siden pannekakefrokost kom vi plutselig på... HEI, vi trenger litt mer kalorier!

Så da måtte vi bake boller da....
"Æsssj"

Det er viktig å passe på at man ikke får innovermage i løpet av helgen, dessuten ville det blitt svært flaut om man møtte opp på jobb mandag og buksa falt av fordi den ikke lenger har noe å henge på!

Så det så....

Men, det skal sies, at etter all denne bollekonsumeringen...med krem...og ost...og kaffe...så følte vi for å ta oss en tur ut for å tvinge fordøyelsen i gang.
Så måtte vi selvsagt beskue litt blomster og hagenisser!Noen nøyer seg med å se på de fine blomstene. Nathaniel løp fra blomst til blomst og informerte oss om hvor "IIINEEE" de var, mens Julian.....
Ja...

Ellers, det er jo ingen vellykket skogstur uten litt billeporno....Ja - jeg tok flere bilder av billene enn av barna mine.

Ja - vi stod stille i sikkert et kvarter og filosoferte rundt denne hendelsen. Det hele toppet seg på et ubeskrivelig nivå i det en tredje bille nærmer seg akten. TO BE CONTINUED.

Og ja - Thomas fikk selvsagt filmet hele sekvensen, men av hensyn til mindreårige tittere velger jeg å holde den for oss selv. Fin gjesteunderholdning på fest, f.eks.

Og ellers, sier det seg kanskje litt selv, at vi ikke er helt 100% noen av oss. Men som sagt før - de gale har det fint :)


- Cecilie

Ingen kommentarer

Mari

21.06.2011 kl.06:42

hahaha fantastisk!

Just the two of us!

21.06.2011 kl.11:05

Hahaha . . .rått :) morro å lese :)

Mommo

21.07.2011 kl.17:42

Nå skulle jeg ønske jeg fant noen nye fine bilder og morsomme historier om de deilige små sjarmtrollene mine:)

Mari

04.08.2011 kl.15:19

Håper dere alle har det bra!!

tmnorwaybarbz

01.09.2011 kl.22:05

jeg har et lite håp om at du skal begynne å blogge igjen;)

adrianasunivers

03.01.2012 kl.02:52

Hvor har du blitt av ???

Cecilie

29.08.2013 kl.13:56

adrianasunivers: KOMMER TILBAKE NÅ!

Cecilie

29.08.2013 kl.13:57

tmnorwaybarbz: iM BACK :D

Skriv en ny kommentar

hits