Intelligente Konversasjoner

Da var det ENDELIG en ny uke, jeg syns denne langhelgen har vært altfor lang - på en måte! Har vært så mange langhelger den siste tiden at nå blir jeg rett og slett rastløs :)

Etter å ha vurdert nøye for og imot har jeg bestemt meg for å dele en ny oppdagelse med dere! Dere vet når det regner? Sånn...typisk...hele tiden? Og det er meldt regn...ca i strekk de neste ukene? Og når du ALLTID tror du har en paraply i veska eller liggende et sted, og det ABSOLUTT IKKE stemmer? Så blir man sånn....irritert?

Vel...svaret er regnjakke! WOW for et plagg, da jeg reiste avsted til jobb i dag oppdaget jeg at jeg var...positiv! Og lykkelig for at jeg ikke satt fast paraplyen i trærne på vei ned trappa og ikke behøvde å balansere på den tynne linen mellom liv og død hele veien til bussen.

Med død mener jeg selvsagt ødelagt hårsveis. Regn + hårspray = ekstremt lite lekkert.

Ellers har vi hatt en utrolig fin helg, vi fikk til og med gode glimt av den gule store varmende ballen på himmelen!Og hva er vel da mer på sin plass enn.....is!?

Gutta liker is.

Gutta liker også å søle is...på hele verandaen....så vi ufrivillig inviterer samtlige veps i både fjernt og nært omegn på sukkerparty.Ellers har gutta vært på tur til gård i dag med barnehagen og sett på masse dyr og hoppet i høyet. Dette syns jeg hørtes spennende ut og valgte derfor å bruke spaserturen hjem på å forsøke å få i gang en samtale om hva de hadde opplevd. La oss bare si at det ikke var videre interessant å snakke om griser og hester. Det var MYE bedre å snakke om bæsj og mamma.

Cecilie: Gutter? Hva har dere sett på bondegården i dag? Har dere sett griser?
Nathaniel: NEI, BÆSJ!
Cecilie: Ja....hester da?
Julian: BÆSJ! BÆSJ!
Cecilie: Jeg forstår...men har dere hoppet i høyet da?
Gutta: MAMMA BÆSJ!
Cecilie:.......ja.....

Da gav jeg på en måte opp, da jeg ikke følte helt for å fortsette samtalen om "Mamma bæsj" forbi de andre foreldrene og hele veien hjem. Dette brydde selvsagt ikke gutta seg om....

Så måtte jeg forsøke å rette oppmerksomheten på et hakket mer intelligent samtaleemne; Pølse.

Cecilie: Gutter! kal vi gå hjem og grille pølse?
Gutta: PØSSE?
Cecilie: Ja, pølse! Komkom...

Så tripper de fornøyde etter - dagens små gleder.

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Mari

15.06.2011 kl.00:36

paraplyer er en bra ting, men den er også ganske i veien til tider =P

derfår liker eg hetter=)

Skriv en ny kommentar

hits