Sommer og...sol?

Heisann!

 

Nå har det blitt lenge siden igjen, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å finne inspirasjon fordi jeg har vært så opptatt med å selv være innspirerende:D

Evt ikke, men hverdagen er litt mer travel fordi jeg har startet i en ny fantastisk jobb som jeg virkelig trives i, så det er jo bra! Ikke at det er en unnskyldning, men i det minste en forklaring :D

Ellers vokser gutta litt for fort for tiden, jeg lurer på om de har spist noen av disse solsikkefrøene de har plantet i barnehagen, så nå har jeg bedt dem om å slutte å vokse med en eneste gang slik at de ikke blir for tunge og sterke til å tvangskose.

I og med at gutta alltid hører etter når mamma snakker...(?)... så regner jeg med at de gjør det også denne gangen. Akkurat som i dag tidlig d jeg forklarte at man ikke kaster grøt på hverandre ved frokostbordet. Og bare sånn til info og HELT urelatert til det faktum at de begge totalt ignorerer mine tips og anbefalinger, så hørte de ikke etter - denne gangen!

De er i alle fall pene, så et eller annet sted kommer de i verden til tross for at de ikke hører på mamman sin.
Så ja, ellers har det skjedd utrolig mye, sånn seriøst, spennende den siste tiden, så la oss bare håpe disse frekke værgudene gir oss mer sol fremover, for nå kjenner jeg at jeg blir såpass agressiv og ond i blikket hver gang jeg ser ut vinduet og det REGNER, at jeg snart tyr til små hvite piller på et stengt putedekket isolat et sted langt langt unna.

Heldigvis, (skulle nesten til å si takk gud, men det blir bare så feil på SÅ mange måter), så skinner solen utenfor i dag og DEN skal nytes!

Ellers går det ganske bra med meg altså...helt sant :D

 

- CecilieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits