Chocolate covered strawberries

Jatta! Nå er det endelig helg, og i kveld står det jentekveld på agendaen! Vin, ost, kjeks og druer står på menyen. Da jeg var på butikken i stad for å gjøre spennende innkjøp i form av nye vaskemidler og stod og trippet spent og entusiastisk mellom Jif of Ajax befant jeg meg plutselig i et nokså alvorlig dilemma..

Jif..eller..Ajax?

Og der stod jeg og grublet. Lenge. Jeg endte opp med Ajax fordi de hadde størst flaske OG freshest farger. Wow....dagene mine altså, virkelig misunnelsesverdige.

Uansett, dilemmaet trigget den kreative delen av hjernen og jeg fikk plutselig et innfall om å lage jordbær dyppet i sjokolade til i kveld! Med fantastiske bilder i hodet tok jeg med meg vaskemidlene, jordbærene og sjokoladene hjem og satte i gang!

Først Ajax - så jordbær.Herregud altså, det er liksom ikke alltid bildene i hodet stemmer overens med det faktiske resultatet, dette var et slikt tilfelle. Jeg måtte se det estetiske tapt og fokusere på å få så mye sjokolade som mulig rundt bærene før jeg valgte de to mest vellykkede produktene og tok bilde av dem :D

Ja, de andre i bakgrunnen der ser ut som noe gutta har laget/eksperimentert med...MENMEN, de smaker...godt. Veldig...godt.

Nå skal jeg dusje (seriøst) og gjøre meg redo for henting av gutta og jentekveld:D

Og ja, herregud, Karma valgte forresten å begave meg med verdens ekleste syn i dag på bussen. Rumpesrekk er liksom aldri digg, men når man er 130 kg, puster som en skadeskutt hvalross og  utrolig nok klarer å tre på seg noe som en gang kan ha vært en treningsbukse, men som nå ligner mer på en utvasket og skitten halvgjennomsiktig tights..... og i TILLEGG har deg gudegitte evnen til å produsere en rumpeKLØFT, ikke bare sprekk. Da altså....

Tvitvi!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Karita Moen

06.05.2011 kl.15:05

Du har en veldig bra blogg, og jeg skal prøve så godt jeg kan å følge deg videre.

Jeg har konkurranse på bloggen min nå, med premier for 2000kr viss du er interessert :) Men selv om du ikke er interessert skal jeg følgde deg:)

KaritaM

Skriv en ny kommentar

hits