Torsdagsplaner

SERIØST, i dag er det et eller annet som har infisert macen min slik at alt går så umåtelig tregt! Og jeg som er velsignet med en slik enorm dose tålmodighet er nær ved å få hjerneblødning OG hjerteinfarkt på en gang her!

AHHH!

Jeg liker...ikke...ting...som..går...tregt!

Godt mulig jeg er både dum og en smule tilbakestående, det er helt okei, men hva som i alle dager kan gjøre macen treg i dag er for meg et stort mysterium! Enten bruker Facebook og Msn EKSTREME mengder kapasitet, eller så er det noe annet drit.... Jeg satser på at det er noe annet drit. Grrr....

Uansett! I dag står det jobbintervju på agendaen, men før den tid må jeg få opp rampetwins og levere dem i barnehagen, foreta et lite besøk, sparkle trynet, tre på meg klær og antakeligvis tre de av meg igjen for så å tre på meg 15 andre plagg og ende opp med det første :DEllers er jeg jo ganske fornøyd med å møte to glis fra en annen verden år jeg henter gutta for tiden. Selv om foranledningen til gliset som regel er et eller annen BÆSHE-utbrudd, så kan jeg late som at det er meg de er overlykkelige for å se :D

Det er fint å kunne stenge ute virkeligheten til tider, og rett og slett bare tolke og høre ting som passer en best :DNathaniel er inne i en aldri så liten "HOLD DEG UNNA MEG, JEG VIL IKKE HA SUSS OG KLEM!"-periode, men det driter selvsagt jeg i. Jeg er mamman. Jeg bestemmer. Jeg tar suss og klem hvis jeg føler for det.Eneste gangen han smiler og FRIVILLIG gir meg klem og suss er når jeg leverer de i barnehagen og skal gå... Jeg velger å tolke dette på min egen måte.... Jeg bare kommer ikke helt på noe annet positivt enn at han hvertfall må trives i barnehagen :)

Så jada.

Nå må jeg svinge meg rundt her! Håper å komme tilbake med et sterkere innlegg senere i dag! Innen den tid har jeg jo faktisk både vært ute i offentligheten og tatt offentlig kommunikasjon. Med min flaks er det NØDT å skje noe som kan bli til stor entertainment for andre - så lenge jeg IKKE brekker skulderen igjen(grrr) er jeg egentlig åpen for det meste av eventyr!

Ja, det stemmer, jeg brakk skulderen på isen her i mars tror jeg det var, mye av grunnen til at jeg plutselig ikke fant så ekstremt mye motivasjon altså. Jeg syns rett og slett synd på megselv og var neddopet 90% av døgnet. Noen ganger går bare ALT imot en. Det hjalp ikke at jeg i tillegg måtte operere under armen OG fikk beskjed om at; "Ehm...denne typen brudd er et av de aller mest smertefulle, men vi ser de sjelden hos unge personer....det er som regel gamle damer som påtar seg dette."

Og jeg bare: ............

Karma...den bitcha.

Ha en flott torsdag! SNART HELG!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

MARITA GUNDERSEN

05.05.2011 kl.09:53

fine bilder ;) ha en fin torsdag, Cecilie !:)

Christina

05.05.2011 kl.23:43

Oy da! Håper skulderen begynner å bli bra igjen nå! Lykke til på jobb intervju:)

Iselin

08.05.2011 kl.22:06

Det første bildet av deg var utrolig flott! :)

Skriv en ny kommentar

hits