Brokkoli-Lørdag

Heisann! Søndagen har startet i snøhulen og jeg må si at jeg egentlig er ganske fornøyd med at det IKKE snør utenfor vinduene våre i dag. Snøhulen er på en måte komplett nå, så vi trenger ikke mere tak:D

I går måtte jeg ty til brødbaking i og med at jeg ble så sulten at jeg nærmest så lyset. Det er litt begrenset hvor lenge man klarer å holde livsviktige funksjoner i live ved kun eplekonsumering - nemlig.  Vi har jo ikke akkurat kjøleskapet fullt av laktosefrie produkter, så da måtte jeg sende Thomas til butikken for å finne litt bakevarer og laktosefri melk:D Brødene ble helt fantastisk gode og det syns gutta også her de sitter og stapper i seg skive etter skive med jordbærsyltetøy.

Ellers hadde vi en fantastisk laksemiddag med masssse brokkoli. Julian er helt forelsket i brokkoli og spiser de alltid først når vi har det til middag. Deretter gulrøttene. Ikke som de fleste andre barn - nei.

Etter å ha spist opp alle sine egne satte han kursen mot tallerkenen min og tok fra meg mine grønne vitaminbomber også. Jaja.... Jeg skal virkelig IKKE klage. I det han satte i gang  plukke ut grønnsakene løp jeg for å hente kameraet; "HERREGUD Thomas, jeg må ta bilde! Dette er ALLE mammaers drøm!!"

HEHE!

Så måtte vi kose litt med pappan..Ellers! I dag skal vi arrangere Taco-søndag her hos oss. Får besøk av venninner og sammen skal vi kokkelere tidenes tacovelde! Jeg er egentlig ganske forbanna fordi jeg ikke kan innta rømme - som er hele essensen i tacoen, men JA JAA. Det finnes jo egentlig verre ting, tidenes undergang og sånn, hvertfall nesten.

Så jada, nå må jeg rydde opp syltetøysøl etter mine sønner som er mindre begavet med bordmanérer enn apekatter foran en eng med banantrær.

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

C

02.03.2011 kl.04:05

Wow. Må si jeg virkelig er imponert over bloggen din, og måten du skriver på!

Tror det er første gangen jeg kommer over en blogg som faktisk er GØY å lese.

Fortsett slik :)

-C

Cecilie

03.03.2011 kl.09:26

C:Men tusen tusen takk for det! Nå ble jeg veldig glad :D Skal prøve å fortsette så godt jeg evner :)!

Skriv en ny kommentar

hits