Sleeping Beauties

Nei altså, jeg har ikke vært inne og plaget gutta med superblitz midt på natta - det gjorde jeg i dag morges da de ikke ville våkne :D

Ahh, barn som sover! Det finnes ikke fredeligere syn <3

Gud, hvorfor i alle dager blogger hun midt på natta, tenker dere nå. Hun har antakeligvis ikke et liv - noe som stemmer ganske bra.

Note to self: Finn ut hvordan man tar vekk tidspunktet når posten blir blogget.

Eller, det stemmer jo ikke helt, jeg har jo lagt ny neglelakk i aften og tilbrakt god kvalitetstid med meg selv, et glass rosévin og et eple til middag. Hurra! Ikke noe er mer KJEDELIG enn å lage middag til seg selv, så da blir det sånn. Det har seg dessuten slik at jeg har vært hos legen i dag og funnet ut at jeg mest sannsynlig har laktoseintoleranse. Greatness, dette betyr at jeg må holde meg unna A L T av melk og melkeprodukter i 3 uker fremover, for å se om det skjer noen endring i mageplagene.

Og bare sånn for å neve det - det er melk i nesten ALT jeg til daglig putter i kroppen. Brød, frokostblanding, ost, de fleste middager - you name it. Alt. Nå må det seriøs omstrukturering til i kostholdet.

Jeg har gått med HUMONGOUS pains i magen egentlig helt siden gutta ble født, men det har eskalert de siste månedene til noe som må kunne karakteriseres som den verste torturscenen i SawVIII - unsensored.

Jigsaw: "Hello, Cecilie. You need to drink 5 litres of milk and eat 4 pounds og cheese and endure the unbearable pain it will cost your stomach for the next week to save your life and continue to live out your passion for nailpolish."
Cecilie: NOOOOOOOO!!!!!

Nei, nå får jeg mareritt! Søren ta den fantasien min til tider!

Ellers! Helg! Hurra!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Huff ikke godt å høre. Men det finnes så mye på matveien der ute, man må lete og bruke masse tid , slitsomt ja, men verdt det også :)

Ha en fin helg videre cecilie :)

26.02.2011 kl.22:00

Laktoseintoleranse er ikke det værste. Kroppen din mangler ensymet laktase som bryter ned melkesukkeret. I dag finnes det et skikkelig brukbart utvalg av melkefrieprodukter. Fløte,melk, is og yoghurt. Du kan trygt spise de fleste kjøpabrød og frokostblandinger.

Et godt tips er og ikke tenke på alt det du ikke kan spise, konsentrer deg heller om alt det du faktisk kan spise. Selv om det er enklere sagt en gjort!

Jeg lever 100% melkefritt, fordi jeg har melkeallergi. Du er så heldig og bare ha en intolleranse. Og kan f.eks spise ost og sjokolade =)

christina

26.02.2011 kl.22:07

her er foresten en link. http://www.olympiatoppen.no/fagavdelinger/idrettsernaering/faktaark/page470.html#anc_0

Her finner du masse nyttig stoff=)

Cecilie

26.02.2011 kl.22:30

christina: Tusen takk :) Jeg vet det ikke er det verste, men i tillegg til diabetesen min og alt annet så blir det enda en ting å tenke på :D Men har funnet ut i dag at det ikke er så ille likevel og har bakt dødsgode brød og greier :D Hehe! Jeg overlever nok, er bare en omvending :)
Malin har laktoseintoleranse, men det er heldigvis ikke sånn at hun må holde seg unna alt med melk i. Mamma baker jo ting med laktosefri melk og alt sånn, men så lenge det ikke blir for mye melk går det greit. Det blir sikkert litt annerledes når du ikke er vant til det :-D

Måtte også bruke rismelk og sånt for å finne ut om lillebror hadde det.

Skriv en ny kommentar

hits