Idioter, Narkomane og Tåkeblå Drømmekjole

Seriøst, i dag har jeg vært i byen hos øyelegen og foretatt meg diverse høyt interessante og superhemmelige ærender. Greia er jo at jeg, dum som jeg er, ikke foretok meg de viktigste ærendene FØR jeg dro til øyelegen. Der fikk jeg selvsagt slike fantastiske dråper som gjør at du ser ut som en hardbarka narkoman på heroinrus og som samtidig gjør at du IKKE SER EN DRITT. Ikke nok med det, jeg fikk en god dose bedøvelse i tillegg som gjorde at øvre del av trynet hang som en søppelsekk og i det hele tatt bare forsterket inntrykket av "ustø bustete narkodame med rennende mascara" til det fulle.

Det er jo ikke akkurat sånn at jeg fikk FIKSET på noe i speilet før jeg kom meg hjem og hadde fått synet noenlunde tilbake. Hvordan jeg i det hele tatt kom meg hjem er fortsatt et mysterium. Jeg vet ikke hva som er i sånn "øyebedøvelse" men jeg følte seriøst at det bare trakk videre inn i hjernen og bedøvet den også.

Nice.



Apropos dritt og sånn, da jeg kom til sentrum i dag tidlig la jeg merke til at ting ikke var som de pleier. Stemningen var ubeskrivelig plagsom og irriterende av en eller annen grunn. Så spottet jeg årsaken, roten til alt ondt. Det er VM. VM-entusiaster overalt, familier og store grupper med irriterende glis og urnoske strikkeplagg, norske flagg, tursekker og plastposer med appelsiner. Overentusiastiske tripper de ivei og går store omveier og nærmest holder for barnas øyne og ører når de passerer narkomane og tiggere - det er jo nesten komisk. SERIØST.

Så tenkte jeg, jess...jeg rømmer til Byporten for å se på ting jeg ikke har råd til. God idé. Feil - ALLE butikkene er infisert med VM-reklame, flagg, colaflasker og nesten BARE rødt i utstillingsvinduene. Jeg kunne nesten se at de ansatte i butikkene selv var irriterte der de stod, alle sammen, og skuet ondt på de kvalme VM-utstillingene.

Så kjøpte jeg te. Så ble jeg hakket mer rolig.

Ellers har jeg og gutta tatt en "snarvei" hjem i dag gjennom skogen, dette var tydeligvis stas da de fikk gå alene uten å leie mamman på skogsstien - helt til de falt. Da var mammas hender plutselig i et godt grep på både høyre og venstre side. Det skal jo også nevnes at JEG er favoritten for tiden! Både Julian OG Nathaniel vil leie mamman på morgenen - WIN!















Så fikk Julian viljen sin :)

Jeg har merket en skummel trend hos Nathaniel den siste tiden, han har blitt litt sånn sær på kosene sine. Når jeg spør om jeg kan få kos holder han seg bare på begge kinnene og roper: NEEIII! Hva i alle dager liksom? Jeg tror han egentlig mener ja, eller jeg velger å tro at han mener ja. Ja. Ja er bra! Jeg tar jo selvsagt bare en kos likevel - jeg spurte hvertfall!

Uansett, i går etter barnehagen kom Mommo og møtte oss så kjørte vi til Kolbotn og koste oss på kafé! Det var en superkoselig ettermiddag og gutta koste seg masse selv om de ikke spiste opp maten sin....



Men det skal sannelig ikke stå på tålmodigheten og evnen til å underholde seg selv hos gutta altså, vi satt der i flere timer og spiste og koste oss mens rampetwins løp rundt og sjarmerte de andre gjestene og trimmet av seg middagen.

"Utrolig" nok gikk likevel hele isen ned i rekordfart til tross for at halvparten av maten lå igjen...rart det der. HE HE.



Så fikk jeg også is siden jeg er så snill jente.

Jeg fikk konsumert et par skjeer før det begynte å dufte en velkjent parfyme ved bordet vårt. Vi konkluderte fort med at stinkkilden var min førstefødte sønn og da ble jeg nødt å kjøpe litt bleier slik at vi fikk kvittet oss med blomsterenga.

Deretter måtte selvsagt mommo og mamma se litt på klær. Selvsagt. Nathaniel rev seg løs fra hånden min ved inngangen til butikken og nektet å bli med inn, mens Julian løp rett mot de høyeste damepumpsene han fant og begynte å ta av seg skoene sine for å prøve. Jeg snakket litt med meg selv og falt til den konklusjon at han er ennå ung....

Så drømte vi oss vekk i vakre kjoler og antrekk før jeg kom på at; Hey, hadde ikke jeg med meg noen barn? Hvor er alle ungene mine?

Så må jeg løsrive meg fra det estetiske og gå på tvillingjakt! Der var de, rampegutta, ute og stjeler bøker fra bokhandelen og plasserer dem i tårn utenfor i gangen, haha. Julian var i god gang med Tassen- bøker, mens Nathaniel hadde sikret seg en tung og diger utgave av "Hvordan bli mer intelligent". Jeg kan vel trygt si at det er litt forskjell på interessene....

Det må nevnes at jeg fikk TIDENES vakreste tåkeblå kjole av min mamma, ahh, den er faktisk så amazing at jeg vurderer å gå rundt med den alene hjemme i morgen og bare NYTE synet. Den er fantastisk folkens, fantastisk.

Så jada, det er fredag IGJEN i morgen. Da skal jeg seriøst drikke grønn te.

HE HE.

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Mari

25.02.2011 kl.08:16

vm = får masse folk.. har ikkje satt mine bein i sentrum enda.. og like greit er det.. i dont like VM.. å like greit er det då og holde seg vekke fra sentrum :) all offentlig transport er FULL i VM idiota som tar opp " min" plass.. eg har jo tross alt første rett som tar det dagelig!!=) haha

Hilde

25.02.2011 kl.12:57

uuu, jeg vil se kjolen :) Ta et bilde daaaa :)

Monica Jensen

25.02.2011 kl.20:14

bilde av kjolen takk :D

Skriv en ny kommentar

hits