Bæ Bæ Bille Bam i kano...

...hele veien hjem fra barnehagen i dag! Jammen er de ikke så verst flinke heller, det var faktisk såpass i takt og rytme at jeg ble gående å synge sammen med dem. Helt til Julian ser en mann komme gående mot oss og roper og peker; PAPPA? PAPPA!

Og jeg bare: Ehh...nei, det er ikke pappa..ehh... Og slik gjentar det seg hver eneste gang det spaserer en mann forbi, enten han er en snørrunge på 20 med skolesekk eller en 70 år gammel mann med gåstol. Nå høres det ut som jeg føler meg megavoksen siden jeg er 3 år eldre enn snørrunger på 20 med skolesekk, men det er jo bare fordi det stemmer.

Så neida, det er ikke så nøye for Julian....Jeg håper inderlig at han ikke kaller alle mamma når han går med pappan sin altså... Dere ser jo på dette bildet at jeg virkelig bryr meg aller mest om sønnen min...(?)

Ellers fant Nathaniel pappa sin lommelykt i går, eller det kan egentlig ikke kalles lommelykt fordi den veier 5 tonn og er megadiger. Jeg kaller det et våpen.... Faktisk vil det vise seg lengre ned her at jeg hadde rett i min beskrivelse...

Nathaniel var så dypt fascinert over dette våpenet at han var ikke interessert i noe som helst annet, selv ikke kos fra mamman! Og hvertfall IKKE kos fra bror...Så var det slutt på leken og lommelykten forsvant mystisk nok på sekunder til toppen av kjøkkenskapene. Så ble jeg upopulær.

Men det er helt ok :)

I dag har gutta hatt karneval i barnehagen, for å si det sånn så merket jeg at "noen" (Nathaniel) hadde fått i seg godteri. For da jeg hentet dem var det hyperaktivitet og manisk latter på høyt nivå. På veien hjem finner han også ut at å kaste snø på meg er hysterisk morsomt. Det hele ender med at Nathaniel ligger på bakken i latterkrampe mens jeg står der som en ekplodert snømann og konkluderer med at jeg ikke har lyktes i barneoppdragelsen i dag heller.

Julian vet bedre, han ser rart på broren sin før han kommer og tilbyr seg å leie meg hjem, haha!

Ellers, det er helg og nå sitter jeg og konsumerer Olden Boble med eplesmak - herregud så FANTASTISK den er! De har endelig fått den i halvannen liter også.

Hjerte.
- Cecilie

Ingen kommentarer

Mari

18.02.2011 kl.23:03

kan ikke anna en å trekke på smilebande..!!

fine guttane dine..

julian såg så liten ut i forhold til broren på det ene bilde.. der han sitter og får lykta på seg!! han såg så liten ut, mens broren såg litt eldre ut.. =)

Cecilie

19.02.2011 kl.10:53

Mari: Min trofaste leser :D

Tusen takk :) Ja, jeg vet han ser kjempebitteliten ut, men jeg kan forsikre deg om at de er omtrent akkurat like store, de får like mye mat:D Haha!

Pia S.

21.02.2011 kl.10:44

Gotta love Boble Eple<3 FANTASTISK!

Skriv en ny kommentar

hits