Ny Uke - Nye Muligheter!

Til å bli ennå mer populær hos avkommet sitt :D Dere, jeg tror jeg er i ferd med å bli favorittforelderen til begge gutta! Jeg er så lykkelig altså, ahh!

I dag da Thomas forsøkte å tvangskose Nathaniel søkte han ly i mammas armer, AHH. Da ble mamman ruset på guddommelig lykke før hun så stolt ned på to hoder i hver armkrok og følte seg som verdens beste forelder :D

HEHE.

Men...pappan er fortsatt yndlingen på vei til barnehagen, heldigvis duger jeg faktisk på vei hjem for tiden, så ja, det er progress her i heimen!

Siden det er sånn klissedag i dag hadde Thomas slått på stortromma og kom stolt hjem med kveldens kulinarske delikatesse - pølser med potetmos.

Forbløffet som hun ble dannet det seg røde hjerter i Cecilies øyne mens det svimlet røde roser og konfektbiter rundt hodet som en sky av romantikk. Nå fant jeg dessuten nettopp opp at jeg satt her og trodde jeg utførte en dialog, men det viste seg å være en svært lang monolog da jeg ser ut i stuen og Thomas sitter med øretelefoner mens han ivrig taster på tastaturet. I oppgitt desperasjon stilte jeg meg og vinket febrilsk midt på gulvet.

Cecilie: Thomaaas? Jeg snakker jo med deg...
Thomas: Å,
Cecilie: ......
Thomas: Eh.... i lager sang til deg!
Cecilie: Åååh!! *LYKKE*

Jada....så hører jeg bare "DUNK DUNK DUNK" i øretelefonene før han setter dem tilbake på hodet mens en fornøyd mine dukker opp i ansiktet hans: "Hehehe....den reddet du bra, Thomas..." Jeg KAN lese tanker.

Ladies and gentlemen, I give to you; Casanova!Helt opplagt og klar for en gastronomisk opplevelse ut av denne verden!I dag har Marthe og meg hatt en herlig filmdag og sett både Black Swan og Love and Other Drugs. For en FANTASTISK film Black Swan var, den stemingen og spenningen altså - utrolig bra film. Og Love and Other Drugs - vel - den var hvertfall amerikansk.

Såeh, et lite bilde av vår FANTASTISKE middag i går, Chicken Tandoori med rå salat av løk, agurk og tomat med noen dæsjer Mango Chutney på toppen - MMM.

Mens mddagen ble konsumert stod det en aldri så PERFEKT gulrotkake og godgjorde seg i ovnen før den ble druknet i glasur og havnet i magen sammen med middagen:D

Ahh seriøst.

Diett resten av uken liksom:D

Nå skal jeg ta en tur bort til min romantiske halvdel og spørre om jeg kan få være vokal på sangen han lager til meg og komme med en rekke tips, råd og kommandoer. Jeg må også sette i gang å planlegge musikkvideoinnspilling. Jeg ser for meg lettkledde damer i et skumbad á la Hard Dance Mania-coverene.

Dette blir BRA!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

haha. . . fantastisk :P du får hvertfall en sang da :P

Skriv en ny kommentar

hits