Tequila Night!

Så jada, i dag er det søndag og vi har hatt en aldeles vidunderlig dag her hjemme sammen med Marthe! Cecilie og Marthe var nemlig en tur ute og luftet finstasen i går, og etter mye mas og et par glass champagne fikk vi Thomas til å ta bilde av oss....Den fremtidige fotografen i Thomas briljerte ikke så veldig i går kveld.... men plutselig!Der ja, HELE trynet er med,

Etter en liten halvtime skjedde det noe...Vanskelig å forklare, men vi kom frem til etter å ha undersøkt bildetidspunktene nøye sammen med rensende grønn te i dag tidlig, at det KAN ha vært et resultat av følgende produktsammensetning:Oh yes, det som skjedde var: TEQUILA!Så jess, sånn kan det gå! La oss bare si at vi ble noen erfaringer og opplevelser rikere i går!

I dag har vi herjet og drukket te stort sett hele dagen, snurre rundt i ring er den nye favorittaktiviteten, og INGEN slipper unna! Det passet oss ypperlig i dag siden vi hadde en noenlunde kjempegrei dagen-derpå, med unntak av at mine problemer med svimmelhet ikke akkurat forbedres ved å snurre rundt i ring, samme vei, hele tiden. HELE tiden.

Så ble det jo selvsagt min tur.... Hurra...

Etter tre runder måtte jeg slite for å finne en vegg å støtte meg på mens jeg prøvde å fokusere synet slik at jeg ikke så 10 unger og 5 Marther! Hurra for en ung sprek mor forlkens!

Ellers er gutta veldig gode venner for tiden og de klemmer hverandre, danser og traller og gliser sammen hele tiden. Det er jo en FRYD. I dag gav de til og med hverandre en kos - jeg BRØT ut "ÅÅHHHH HERREGUD SE PÅ DE DA! HVOR ER KAMERAET?!?!?"

Så var det tomt for batteri - ER DET MULIG?

Jeg kan seriøst bli religiøs hvis det gir meg tilbake det samme øyeblikket i morgen. Jeg skal i alle fall sørge for heftige mengder ladet batteri!I kveld har vi kost oss med indisk og hjemmebakt gulrotkake - MMMM!

Vi er så mette nå alle 3 at vi sitter lettere henslengt i sofaen og har nettopp sett SAW VII - æsj. Men ikke så æsj at jeg ikke fikk i meg kake :D

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits