Epler og Telefonterror

I dag knakk jeg en negl folkens. Jeg syns alltid at det var så ekstremt patetisk å bli lei seg for noe sånt for et par år siden. For å si det sånn - i dag kjente jeg en ekstrem indre smerte i det jeg oppdget at ringefingerneglen hadde fått et grusomt hakk som resulterte i at det var intet annet valg enn å klippe den av.

RIP.

Så til det mindre viktige. I dag har det snødd. Snødd masse, veldig mye. Selvsagt var det verken måkt i dag tidlig på vei til barnehagen eller i ettermiddag på vei hjem fra barnehagen. All respekt til de små apekattene altså! Når JEG syns det er tungt å gå i snøen, kan jeg bare forestille meg hvordan det er med de korte beina deres.

Respekt gutter, respekt. Nå mangler det bare gjensidighet. Ikke klager de heller, Julian trallet hele veien hjem på diverse barnesanger á la BæBæ Bille Bam ft. Bjørnen sover meets Mikkel Rev. Veldig kreativt og faktisk ganske fengende! Så fengende at jeg plutselig glemte alt som het konsentrasjon og glatte stier og både meg og Julian havnet rett på rattata foran hele boligfeltets utsikt. Great!

Så fikk vi latterkrampe og kalde rattataer mens Nathaniel stilte seg et par meter fra oss og latet som han ikke kjente oss og himlet tydelig med øynene.

Så kom vi oss da hjem og hadde baguetter til kveldsmat.

ANGRIP.

Skeptisk.

Så ble det en kulinarisk dessert bestående av epler. Uten skall :OMen så...

Ellers kan jeg jo røpe at jeg i dag hadde ett ubesvart anrop da jeg kom hjem fra barnehagen. Jeg pleier nemlig å legge mobilen igjen for å glede meg til å sjekke alle ubesvarte anropene og smsene jeg har mottat grunnet min ekstreme popularitet mens jeg har vært borte en halvtime.

Uten å røpe for mye hadde jeg i dag som sagt ett ubesvart anrop og var derfor totally spent da jeg oppdaget det. Oh my goodness jeg har serr venner liksom, så løp jeg bort til min elskbarlige Mac for å raide Gule Sider og finne ut hva slags spennende modellspeider som nå hadde ringt.

For å si det sånn, alltid kult når man blir oppringt av et nummer som er listet hos Telefonterror.no .......

Jaja. Og NEI, jeg ringte ikke opp igjen....Jesus.

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Annette

16.02.2011 kl.17:08

Haha, for en utrolig bra blogg du har! Kjempemorsomt å lese :-)

Skriv en ny kommentar

hits