Om Menn, Hint og Komplimenter

Hei på tirsdag!

Denne uken har startet utrolig flott! Gutta var superfornøyde både i går og i dag, både til og fra barnehagen! Jeg tror jeg har gjort noe riktig? Eventuelt er dette resultatet av å gjøre ingenting? Hmm...

Uansett, på vei hjem i går kom jeg til å nevne for gutta at Mommo skulle komme på besøk. Jeg fikk ikke før annonsert nyheten før begge to seriøst spurtet nedover bakken og helt hjem med en nervøs mamma trippende etter. Ja - det var glatt. Selvsagt føler jeg meg jo også som en fantastisk ansfarsfull forelder når jeg lar ungene løpe som apekatter i mottrafikk mens jeg selv så vidt klarer å holde følge. Jeg lurer egentlig veldig på hvorfor det er MEG som alltid faller når jeg faktisk har gode sko med såler som, i følge beskrivelsen, har godt grep og anti-gli...

Den beskrivelsen stemmer ikke og jeg har tenkt å la de ansvarlige for såle-beskrivelsen lide en smertefull død.

Så til overskriften ja.. Jeg tror følgende visdomsord vil være til hjelp for ganske mange, både gutter, menn, jenter og damer. Oh yes...

Det har seg nemlig slik at jeg har tilbrakt uendelig med tid, stress og krefter på noe som min mamma i nyere tid har fortalt meg at er totalt bortkastet. Jeg irriterer meg stadig over at til tross for mine ekstremt tydelige, klare og umulig-å-ikke-forstå hint er det seriøst null respons å hente hos min bedre halvdel. Null liksom, zero, nothing.

Jeg har levd i tro(denial) om at dersom jeg hinter nok og tydelig så vil det etterhvert utløse en eller annen slags reseptor i mannehjernen som gjør at han er kurert. Kurert for denne hint-muren som helt tydelig er medfødt hos de aller fleste menn.

Så kom visdomsordene fra mamma; Cecilie, det er bortkastet å tro at menn tar hint og leser tankene dine. Det eneste som fungerer er å si det rett ut.

Jeg var opplyst. Enlightened. Født på ny.

Dette har nå ført til at det som en gang var morsomme og søte hint har blitt til gerilja-kommandoer. Det som før var "Thomaas? Vet du hvilken dag det er til mandaaag?" er nå blitt til "THOMAS! PÅ MANDAG! ROMANTISK AFTEN! OSS TO!"

Valentines day i år skal bli tidenes mest romantiske.

Eller når jeg står på kjøkkenet og lager mat med alle hender og føtter mens Thomas slapper av i stuen og sikler på tastaturet og venter på mat. Så har vi jo disse...barna da. Og det hender at barn - utfører illeluktende bleieprosjekter. Selvsagt henger de rundt beina mine og venter på mat de også, så det er liksom umulig å ikke avsløre at noen er ferdig med ettermiddagens prosjekt...

Cecilie: OHH, Julian! Dette lukter ikke akkurat blomster altså...jeg tror vi må ha ny bleie!

Høyt og tydelig, det er umulig å ikke høre meg i stuen. Alikevel er det noen som later som om de er i sin egen lille lydløse fredsboble. Så nå har jeg startet med en ny strategi, gerilja-strategien:

Cecilie: DET STINKER HER! THOMAS! SKIFT BLEIE PÅ JULIAN !

Dere skjønner, nå skjer det faktisk noe og jeg slipper å hinte 10 ganger før jeg ytrer et HØYT oppgitt sukk, som allikevel er totally wasted, og tar med meg stinkbomben på badet selv mens maten koker over og svir seg.

Neida så.... i går snakket jeg med mine beste venninne Jannicke(som forresten er den vakreste i verden) over msn. Hun var en smule frustrert fordi mannebeistet hennes hadde respondert på forslaget hennes om nytt flossteppe i stuen med noe i følgende dur: "Nei! Tror du jeg er HOMO eller???!"

Flossteppe er nemlig veldig homo. Jeg prøvde å forklare at vi hadde jo flossteppe, og så vidt jeg har forstått tror jeg ikke Thomas er homo.... Jeg foreslo at det var bare å kjøpe flossteppe uten at han visste det og se om han hadde lagt merke til det(godt begrunnet med at han er mann). Dette er nemlig noe som hadde fungert ypperlig her hjemme hos oss.

Jeg kunne barbert hodet og anlagt en sjokkrosa Dr.Phil krans og snurrebart - Thomas hadde kommet hjem og lurt på om jeg hadde kjøpt nye gardiner, støvsuget eller noe....

OJ, ikke at det hadde vært noe nytt om jeg støvsuget altså, HEHE.

Nå fremover er det min største plikt å prøve å oppdra gutta til å bryte ned hint-muren før det er for sent og de bruker resten av sitt liv på å irritere fremtidige damer. Det er verdt et forsøk.

 

- Cecilie

 

 

Ingen kommentarer

Anita

08.02.2011 kl.13:34

Hehe, alltid like underholdende lesing! Hvorfor i all verden var du ikke nominert til "morsomste mammablogg"?!

Skriv en ny kommentar

hits