Endelig Helg

Igjen! Seriøst altså, jeg syns det er helg HELE tiden! Etter nyttår har tiden flydd fra meg i år, jeg føler jeg ikke får nok ut av dagene mine, så nå skal jeg slå til og hente frem inspirasjon, motivasjon og lyst for å prøve å gjøre noe fornuftig og praktisk igjen.

Noe som..betyr...noe. Som f.eks å støvsuge ekstra mye, vaske klær ekstra ofte og tørke støv ekstra ofte:D HURRA.

Evt noe annet.

Forrige helg hadde vi besøk fra Trondheim. Thomas sin pappa med kone og barn, det var superkoselig! Vi koste oss veldig den helgen og var på guttas første busstur til Storo-senteret siden de var babyer i vognen sin. Det syns de var superstas!

Julian og Nathaniel storkoste seg med tante Julia og Amanda!Og ja, det er riktig at det ikke er noen bilder av Nathaniel. Han har nemlig bestemt seg for å HATE kameraet. Så hver gang jeg finner det frem er det hat i blikket før han snur seg vekk i rekordfart. Posering-tiden er over... Det hender jeg prøver å sniiiike meg til noen bilder, men med det monsterkameraet jeg har så er det en smule vaskelig å lure han... Pluss at han ikke er dum. Det er ikke bare positive sider med intelligente barn. Men hei, bedre enn alternativet.På søndags ettermiddag kokkelerte jeg frem en, om jeg får si det selv, nydelig sjokoladekake til søndagskosen. Mildt sagt falt det, merkelig nok, i smak hos Nathaniel som stappet i seg 3 stykker i en fart jeg aldri har sett maken til...

Ja, det er ananas nederst i hjørnet her, det er ikke klippet bort med vilje, for å s det sånn. Ingen skal si at jeg er dårlig forelder:D  HEHE.

I går var det kjedelig tomt i skapene våre, så da måtte det bli risgrøt til middag! Gutta skal selvsagt hjelpe til, så da måtte de få sitte på benken og passe på så ingen tok grøten fra dem. Viktig å verne maten, mhm!

Så gikk jeg og tok meg en dusj mens de satt på benken og rørte i grøten...

NEIDA.

Haha, jeg ler litt nå.. Det kan godt ha noe å gjøre med følgende fredagsaktivitet:

Mhm, vinkonsumering ER en aktivitet. Dessuten styrker det selvironien utrolig mye. Jeg sitter jo bare her og ler av meg selv, så best jeg stopper tastingen før de mørkeste hemmelighetene kommer ut altså:D

GOD helg!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits