Friske bebisser!

Gud av meg, jeg kaller dem fortsatt bebisser enda de faktisk er fylt 2,5 år snart! Altså, jeg kommer ikke til å slutte med det før de..... flytter hjemmefra :)

For å si det sånn - i dag er de friske+. Åssen jeg vet det? Jo, fordi de krangler konstant. Og har de energi til det så er de ikke mye syke altså. Som den empatiske mammaen jeg er lukker jeg selvsagt bare ørene og ytrer setninger lagret i autopiloten; "Så så, ikke krangle.", "Være venner gutter, være snill med broren sin!", "Det er ikke noe snilt å ta fra hverandre leker, ikke slå heller." og "Skal vi sove litt?" HEHE. Den siste setningen der pleier å få begges oppmerksomhet og fører til at de oppfører seg eksemplariske..... det følgende kvarteret.

Så i dag har stort sett dagen artet seg som følger:

Nathaniel: Den er min!
Julian: NEI, MIN!
Nathaniel: NEEEEIIII!
Julian: Minminmin, hehehehe! *løpe*
Nathaniel: NEEEEEEIIIII, MIIIIIIIIIN! *furte*Ellers er også matlysten tilbake på plass hos Nathaniel. Selv om han tyr til den irriterende brunost-dietten har jeg likevel satt meg til ro med at brunost er bedre enn ingenting! Dessuten er det bedre å servere det jeg VET de spiser opp fremfor sånne spontane påfunn som å foreslå noe nytt som f.eks leverpostei, makrell i tomat eller HVITost - da dette uten unntak alltid havner i gulvet med påleggsiden ned.

Vi har også lest litt bok i dag, "Mine Dyrevenner" hvor samtlige dyr er "BIIIIL" unntatt gorillaen, som er "PAPA".Som straff for at jeg var så henrykt over å høre "Mamman min" for første gang forrige uke, har ledingene langs gulvet fått den beskrivelsen nå.... "Mamman min" brukes fortsatt om dobørsten og nå også stikkontaktene.

JAJA.

HELDIGVIS fikk jeg tidenes bursdagsgave av min megasnille mamma på søndag! En...KAFFEMASKIN! Og jeg er helt i himmelen - hva gjorde jeg før liksom? Nå er jeg snart gjennom hele "prøvesmake" utvalget og har bestemt meg for hvertfall 1 jeg MÅ ha. MMMMMM!

Hmm...nå leker de med varmeovnen, er det nå jeg skal si "nei"? HMM. Tror ikke det, de er venner for første gang i dag og ler sammen. HEHE!

Vel, nå skal vi sette i gang med litt lunsj her!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Merete Sandelin

26.01.2011 kl.14:29

Så søte!
haha :) når de ler SAMMEN pønsker de på noe vettu :P haha

Hilde

26.01.2011 kl.20:07

brant de seg på varmeovnen?? Synes den siste latteren din var litt "ond"? ;) haha

Skriv en ny kommentar

hits