Foreldretips del 1

Da var det sannelig blitt tirsdag igjen! Gutta har vært hjemme de to siste dagene fordi Nathaniel har vært litt slapp. Og det sier seg selv at det byr på litt problemer i form av manglende mammaer når man skal levere den ene i barnehagen mens den andre skal være hjemme. Det blir litt vanskelig, så derfor har jeg hatt Julian også hjemme slik at han har fått anledning til å plage den syke broren sin og gjøre mamman sinnsyk i frustrasjon over å ikke ha nok hender :D

Nå har de sovet i hele 3 timer begge to, og jeg lurer på om jeg er blitt en dårlig forelder siden jeg ikke har vekket dem ennå? Jeg finner det nemlig svært avslappende at de sover en stund - slik at jeg kan pleie min dundrende 15 tonns tunge skalle og ufattelig slitne kropp. Har en følelse av at denne trøttheten som har inntatt hele Snøkrystallfamilien har tenkt å plage oss resten av uken.... Vel... motgang skal den finne!! Må bare...sove..litt...først...*gjesp*

Jeg har seriøst ALDRI vært så trøtt og sliten før? Hva er dette for noe TEITE greier?

MENMEN!

I mangel på andre pedagogisk korrekte aktiviteter å underholde gutta med på lørdagen mens jeg bakte kaker og ventet på at mamma skulle hente dem tydde jeg til det kanskje mest idiotiske i historien. Dere vet, nummer 1 på listen over "10 ting foreldre gjør GRUSOMT FEIL når de vil barna skal være stille". Ja...jeg gav dem...sjokolade.

For å ikke gjøre godteriet for tilgjengelig gav jeg dem slike kuler pakket inn i sølvfolie med god selvfølelse - for at jeg var så ekstremt lur - dette kom til å ta LANG tid å pakke opp! HEHE.

Men nei. Jeg glemmer stadig at jeg undervurderer mine avkoms litt for kraftige intelligens. Og dette er jo ganske rart, at jeg stadig gjør samme feil, i og med at denne egenskapen mest sannsynlig er arvet fra meg og genetisk mutert til det ytterst ekstreme.

Jeg blir nesten nødt til å bli litt lurere. Det tok dem 3 sekunder å finne ut åssen de fikk av sølvfolien...

Jeg prøvde meg med det klassiske "Det er tomt! Ikke mer igjen!" uten hell. Da ble jeg møtt med: "TROR DU VI ER DUMME, MAMMA??!" uttrykket og ble nok en gang underkuet. Jeg er så glad for at jeg er så respektert.....

Etter å ha prøvd å lure dem etter alle kunstens regler og nesten svidd min precious cake måtte jeg finne en skål og vise dem at det var tomt... Det tok et kvarter med førsteklasses furting før de gikk fra bordet med et oppgitt sukk og angrep pappan sin.

Pappan vettu, han sier aldri nei, sier aldri at det er tomt, sier aldri at de ikke får lov eller at de ikke får lov å putte lekene sine i søpla. Ikke rart han er favoritten!

Etter en liten stund, og en reddet kake senere, fant jeg ut at jeg skulle ta litt bilder av gutta og prøve å smiske min vei tilbake til 1.plassen i foreldrekonkurransen... Noe som gikk greit hjem hos Julian, så jeg fikk hans stemme :)Brorens stemme derimot...kunne jeg se langt etter.Men jeg gir meg jo ikke selv om jeg blir bombardert med duploklosser og kosebamser. Jeg har da et visst konkurranseinnstinkt. Og heldigvis er naturen innrettet slik at små gutter ikke blir sterkere enn mamman sin før de blir rundt, ja... kanskje 10-12? Så jeg har tenkt å virkelig bygge opp muskler og krefter slik at jeg kan tvangskose dem til de hvertfall flytter hjemmefra :)

Apropos bombardert ja, HEHE, i romjulen klarte Nathaniel å tukle med en stikkontakt uten at noen av oss la merke til det(observante forelde del 1.), den lille sniken. Eller, da vi la merke til det var det på en måte for sent - for da sa det KABOOOOM, et skikkelig supersmell og en kullsvart stikkontakt. Vi skvatt begge to før to små lure apeøyer tittet opp fra bak puffen - veldig fornøyd med dagens accomplishment.

Min respons var selvsagt: HERREGUD! NATHANIEL! LEVER DU? ÆÆÆÆÆHHH ÅÅÅHH STAKKAR DA, THOMAS? HERREGUD!!!!

Mens Thomas sin var: Ojda, han er akkurat som pappan sin han!:)

Cecilie: Herregud, herregud, herregud! LILLE KLUMPEN TIL MAMMAN SIN! KOM OG FÅ SUSS OG KLEM!
Thomas: JA, Nathaniel, det var kanskje ikke så lurt...
Cecilie: Ja, da gjør han kanskje ikke det igjen... Å herregud, herregud, han er svart på fingrene!
Thomas: Jaja... det går bra.... Vel, det blir nok ikke siste gangen :D

Såeh, JAJA.

 

- Cecilie

 

 

Ingen kommentarer

Susanne Apalnes

25.01.2011 kl.15:38

Ha en fin dag:)

Mari

25.01.2011 kl.19:21

du får droppe grays og tv i kveld og legge deg samtidig som gutta=) kansje de får igjen litt av energien din=)

Skriv en ny kommentar

hits