Noen ganger bør man bare ti stille.....

Hurra, torsdagen er straks vellykket utført, glade barn - 5 minutter med raseri på veien hjem fordi Nathaniel fant ut at det var kjempefint å furte av ukjente årsaker. Tålmodig som jeg er stod jeg der og frøs ihjel til han bestemte seg for at det kaskje var lurt å følge med alikevel.

Nei, det var ikke akkurat det som hendte...

Jeg er av typen som seriøst ikke tolererer ubegrunnet furting og sutring, så etter å ha forsøkt å kommunisere rasjonelt med min sønn i 5 minutter tok jeg faktisk bare tak i armen hans og dro han med meg hjem, illsint, farlig sint, rasende, mens jeg nynnet på Britney Spears med Hit Me Baby One More Time og egentlig hadde det en ganske spennende samtale med Julian.

Cecilie: Julian? Har du hatt det gøy i barnehagen i dag?
Julian: BIL!
Cecilie: Å? Har du lekt med bil?
Julian: LYS DER!
Cecilie: Hmm...okei, hva har dere gjort da?
Julian: BIIL? BIIL!
Det er ved dette øyeblikket jeg på e måte føler at kommunikasjonen ikke helt når frem, men fortsetter alikevel samtalen med en god følelse av at jeg er er spennende dialogpartner. Jeg mottar tross alt både smil og respons. RESPONS! Fantastisk!Da vi endelig kommer oss innenfor døra møter vi SELVSAGT en nabo i trappa som lurer på om Nathaniel er syk siden han er så grisete i ansiktet og bare gråter. Jeg bare ELSKER at andre voksne kommenterer mine barns helse og utseende, det er alltid like godt tatt imot fra min side. Vær så snill - hvem utpekte deg til ekspert på mine unger?

JA, noen ganger er jeg en smule overreagerende, men seriøst....enkelte ting kan man holde for seg selv.

OMG. Han har vært en hel dag i barnehagen, han er snørrete og sikkert ikke vasket siden siste melkesluk. Unger skal ikke være rene når de kommer hjem fra barnehagen. Da har det vært en SÆRDELES kjedelig dag :D

Jeg telte til ti, bet tennene sammen og sa forklarte at ja, han er forkjølet og det har vært en lang dag. *GLIS*

Årsaken til at jeg ikke klikket i vinkel grunnet ekstreme magesmerter, en tung sønn på den ene armen som vrir seg i umulige vinkler og en sønn i den andre hånda som drar meg ned trappa samtidig, var enkelt og greit at jeg ikke hadde krefter til overs. Kan nesten ikke bare kaste ungene ned trappa heller?

Kunne dog sparket naboen ned....

UANSETT! Da vi kom innenfor døra hjemme....

SUSSETID!

Og Julian bare: YESS!

eller...? "Hvis jeg bare lukker øynene og tenker på kake nå så går hun snart vekk....."Og Nathaniel bare...

Jeg gir meg IKKE.

Nå skal vi danse litt til The Voice og spise kveldsmat mens vi venter på pappan :)

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Hilde

20.01.2011 kl.20:30

haha, digger det siste bildet ;)

Maria

21.01.2011 kl.11:14

Hehehe døør av det siste bilder, gu så skjønn *flire* :)) Nydelige gutter du har! og tullete naboer vet vi alle om :/

Mari

22.01.2011 kl.12:56

åå.. hadde bedd den nabon dratt til blokksberg og alt som var med.. vertfall om eg hadde hatt begge i kver sin hånd, har ikkje tålmodighet litt en gang når sånt skjer.. då bør alle flytte seg.. haha

Skriv en ny kommentar

hits