Snart en god forelder igjen

Hejhej!

Denne helgen må jeg faktisk kunne skryte av å ha plassert i "great success"-skuffen, snart skal Parents of the Year-troféet opp på hyllen igjen:) Jeg tror Nathaniel liker meg litt mer enn på fredagsmorgenen, og det er ikke dårlig!

Progress!Jeg brukte, however, ca 1 time på å overbevise Nathaniel om at han liker alt han får servert her hjemme og at man ikke kan leve på bare brunost.... Han fikk da servert en skive med prim og en med makrell i tomat. Og..dere skulle SETT det blikket jeg da fikk! JESUS CHRIST altså, jeg følte virkelig jeg ble knivstukket med øynene hans i det øyeblikket.

Skjelvende listet jeg meg tilbake til kjøkkenbenken og ignorerte alle slags fysiske protesteringer han evnet å gjennomføre før jeg i øyekroken så.... at han spiste begge brødskivene og så riktig så tilfreds ut.

JEG VANT.

Ikke at det er et poeng å vinne over sine egne barn altså..eller jo, selvsagt er det det! Om man noensinne skal lykkes på et eller annet nivå i barneoppdragelsen kan man faktisk ikke være så fryktelig redd for å være upopulær. Selv om det suger.

Ellers kan jeg jo nevne at det ikke var så veldig gode muligheter for klem resten av dagen, for stolthet har han jo - min sønn :)

Det som ikke er SÅ kult er at lille Julian har blitt syk, men i motsetning til i fjor har han nå mer enn nok å gå på, så vi får håpe feberen gir seg fort og at vi får tilbake lykkelig-og-alltid-glad-i-mamman-sin - bebiss. HEHE.Og, det skal jammen sies at han er som mannfolk flest når de er syke - DØDSSYK. Det finnes liksom ingen grenser for selvmedlidenhet, noe som selvsagt er veldig ok så lenge de er små. Greia er jo bare det at dette er et personlighetstrekk som ligger i alle menns DNA resten av livet.

Thomas er syk = Ligger rett ut hele dagen og har ikke evner eller styrke til å gjøre NOE som helst annet enn å gå på toalettet. Kanskje han orker å snu seg fra den ene siden til den andre, men passer da på å legge inn noen stakkarslige grynt og stønn.

Cecilie er syk = Hun syns det suger og er urettferdig, men noen(hun) må vaske klær, rydde, støvsuge, passe unger og lage mat. Hun trøster seg med at - slik er det bare. Hun har forsøkt med stakkarslige grynt og stønn, men konkludert med at enkelte ting, som hint, er noe av det mest wasted man kan bruke energi på når det gjelder menn.

JAJA.Heldigvis er jeg blessed på en rekke andre områder! Barna mine er jo særdeles vakre, til tross for at de til tider ikke liker meg. Jeg lurer på hvor de har fått utseendet sitt fra? NEI, jeg tuller, selvsagt vet jeg det:D HEHE!

Uansett, en ny uke med nye muligheter til å krasje kjøreskolebilen starter i morgen! Gleder meg! Og til helgen igjen er det jo BURSDAGSPARTY for både meg og Thomas, (men mest meg)! Det skal bli superstas!

God natt og drøm hyggelige drømmer! Ikke slike som jeg måtte lide meg gjennom i natt, SERIØST, jeg skremmer meg selv av og til. Ikke at drømmen i seg selv var skummel, men JEG var skummel. Ekstremt sinna og hatsk, jeg har aldri drømt maken, veldig merkelig faktisk. Det var liksom bare sinne og stygghet mot alle rundt meg av familie og venner fra begynnelse til slutt. SINNE liksom. Noen sier at drømmene viser ditt sanne jeg. Men altså...jeg er jo sjelden sinna..?..EH.

Uansett, i stedet for å dvele over disse drømmehintene, until i morgen!

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

hahaha . . . er jo verdens undergang når gutter/mannfolk er syker :P Vi kvinnfolk ar ikke tid til sånt tull vi vett :P

Skriv en ny kommentar

hits