Nedtelling til nyttårsparty

Oppmerksom forelder som jeg er har jeg funnet ut at å skrelle klementiner er et fantastisk underholdende tidsfordriv for gutta!

Og JA, gutta har klipt seg :D Like populært som alltid, spesielt når det avsluttes med en dusj OG såpe :O. Jeg var nokså upopulær et par minutter der, men så er det jo slik med barn (heldigvis) at de tilgir så altfor fort fornærmelser. Så jeg er nå den beste mamman de har igjen:D

Den kuleste også :)

Inntil de kan snakke ordentlig er det min rett som mamma å bestemme hva de mener, liker og prøver å si. Og flott er det! :D Nyter det så lenge jeg kan:)

I stad fant jeg ut av festmenyen for nyttårsaften sammen men min mamma. Jammen er det FINT med mammaer når man trenger hjelp og råd :D Hver gang jeg stresser med et eller annet og forbanner døgnet for å ha for få timer, ringer mamma og forteller meg akkurat hva og hvordan jeg burde gjøre ting - og roen senker seg i Cecilies usorterte tankemønster.

Fint er det, med mammaer :)

Fint er det også - med mommoer!Ellers må jeg si meg ganske stolt av at gutta er så flinke til å hjelpe til med husarbeidet :DAltså, det ender jo som regel alltid i krangel :D

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Mari

30.12.2010 kl.03:51

så utrulig fine dei blei på håret.

God jul til dokker:)

Hilde

01.01.2011 kl.12:43

Herlig blogg. Leste gjennom HELE nå både Arve & jeg lo av div bilder & kommentarer ;)

Skriv en ny kommentar

hits