Julen dukker opp hvert år

Gud av meg, LENGE SIDEN sist!

Vi har vært superopptatt med å male den ene veggen i stuen i en helt fantastisk mocca-farge og malt en kjøpmannsdisk og et stort vakkert vitrineskap før jul. Nå er det så aldeles superkoselig i hjemmet vårt at jeg bare sitter i sofaen og beundrer vårt verk!

I går ble vi ferdige og jeg tilbrakte HELE dagen i all verdens utenkelige posisjoner og ignorerte smertene ved å tenke på hvor pent det skulle bli - og jeg fikk rett! I dag har jeg såpass mange strekk og muskelsmerter at jeg har litt problemer med å bevege meg, but it was all worth it!

Thomas hadde liksom.... "hjemmekontor" eller...."gjemmekontor" som jeg kaller det. Han lå henslengt i sofaen og hver gang jeg kom bort til han tastet han ivrig på tastaturet mens han så nervøst på meg. Fordi han var så opptatt med å "jobbe" tok jeg gledelig tak i malekostene og fullførte prosjektene selv :D

Nå mangler vi bare håndtak i sånn sort smijernopplegg, så blir det aldeles PERFEKT.

HEHE!

For en liten stund siden tok jeg meg dog tid til et aldri så lite julebord! Og som dere kan se var det ganske så vellykket :DForrige mandag var det Lucia i barnehagen til gutta og da dukket Morfar og Ingebjørg opp fra Kristiansand med pakker! Like etter dukket sannelig Mommo også opp for å se på gutta i hvitt med glitter på luene sine! Så søte da!

Etter Luciafeiringen dro vi alle hjem og gutta fikk åpne to pakker hver midt i Desember :D Vi fant ut at det ble så mange pakker på julaften likevel - og gutta syns det var superstas med papir og gaver!

Akebrett!

Og...

...to store fine bamsevoffser! Disse var veldig stas og de tror stadig de er ekte hunder og rir rundt på dem i stuen hver kveld! Tykkebamse har måttet se sin storhetstid tapt og er nå plassert på gjesterommet sammen med Lillebamse i fred og ro - for nå.Det er ingen tvil om at gutta liker julen like godt som mamman og mommon sin! De har lagt sin elsk på nissegrøt og gliser fra øre til øre når de får det servert.Ja, det blir jo litt...gris....men sånn er det! Jeg har funnet en indre fred i desember i år også, det slår aldri feil. Desember er den mest tålmodige og fredfulle måneden i året både for meg selv og alle rundt meg. Du kan nesten foreta deg hva som helst og jeg vil fortsatt kunne beherske meg uten store innsatser.

Desember er fint - jul er fantastisk! Og ingen jul uten klementiner!Og deler med mamman sin også, så snille da :DOg selvsagt....druer!På søndag var vi på besøk i juleheimen i Gjerdrum for å bake litt pepperkaker! Det syns gutta var spennende i hele 5 sekunder før pappan.....

....lærer gutta at man kan spise pepperkakedeigen.....

Jeg skal ikke si meg helt uskyldig på det punktet jeg heller. Men etter å ha konsumert store mengder pepperkakedeig, bolledeig og kakedeig opp i gjennom mine 22 år på jorden har magen min faktisk tilpasset seg de årlige tilstandene og jeg kan derfor spise såpass store mengder uten å merke noe som helst annet enn ekstrem glede.

HEHEHE.

Det så ut til at det gikk fint med guttene også og Julian ville til og med bake litt med mommo :)Thomas bidro selvsagt til med annet enn å lære gutta å spise deig...Det er en ugle, bare sånn til informasjon.

Jeg ble her såpass irritert på Thomas sine manglende bakeevner at jeg klæsjet hele ugla sammen med min egen deig og kastet den i bordet. Jeg har en vag følelse av at noen kanskje gjorde dette med vilje for å slippe unna bakingen.....

Jeg prøvde meg likevel noen minutter senere;

Cecilie: Thomas? Vil du ikke hjelpe oss å bake litt da :)?
Thomas: Ehh...ja..ok...
Thomas finner seg en deig bestående av mammas rester og forsøker å kjevle den utover mens jeg er opptatt med å oppgitt rulle med øynene.
Thomas: Hmm..jeg føler ikke helt at dette er noe for meg..
Cecilie: Jesus Christ - det føler ikke jeg heller. GI MEG DEN DEIGEN!

Så nynner jeg rolig(anstrengt) videre til Kenny Rogers og Dolly Partos jule-cd mens jeg lar deigen kjenne mitt vrede. Herregud, det er TIDENES jule-cd! Jeg ba mamma sette den av til meg i testamentet, HEHE.Og jadda, nå er det bare litt gulvvask og diverse igjen så blir det jul i år også! Merkelig nok dukker den opp hvert år enten man er klar eller ikke - og GODT er det :D

I morgen drar vi til Gjerdrum for å tilbringe julaften der, vi storgleder oss og jeg setter allerede av plass til mat og juledessert, MMMMMM!

Ellers...er det duket for en aldeles fantastisk kalas hos oss på nyttårsaften i år! DET ser vi også frem til, stas stas superstas!

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Englemamma&Trollmor

22.12.2010 kl.18:12

Haha :) Morrå lese, og utrolig skjønne barn du har :)

MEN DU ? Du MÅ skrive oftere, jeg virkelig liker å lese bloggen din :)

Cecilie

27.12.2010 kl.18:49

Englemamma&Trollmor: Tusentusen takk :D Jeg skal gjøre mitt beste :D Vært liiiitt på latsiden den siste tiden, skjerpings!

Skriv en ny kommentar

hits