Snøkrystaller og Godte-Gunnar

Herregud altså, er det ikke VAKKERT med vinter? Jeg er helt i ekstase over både kulde og vinterskjønnheten som fryder øyet utenfor! Den eneste som krangler med meg er den dumme kroppen som hele tiden skjelver og er knallblå. Det hjelper jo ikke hvor mange ullgensere jeg kler den i, den fryser uansett. Den samarbeider ikke og er tydeligvis ikke enig med meg i at vinter er den aller peneste og koseligste årstiden.

So be it.

Siden det er en stund siden sist post må jeg oppdatere med flere interessante fakta! Gutta er fortsatt febrilske når de får druer. Saken er likevel den at de er helt ekstreme med denne kranglingen sin for tiden, det spiller ingen rolle om de får en skål hver eller må dele på en. Om vi hadde hatt 100 av alle lekene, hadde de fortsatt kranglet og revet hverandre i håret om den samme.... Er det mulig? Ja. Det er det. Søskenkjærlighet <3

Ja, så det var omtrent det mest spennende vi har gjort siden sist....HEHE.

Eller, vi har jo fått tid til litt tvangskosing også - selvsagt.

Vi har til og med delt ut litt kos til Mommo:)Ellers har det seg slik at alle mine leger har sykemeldt meg frem til jul slik at jeg skal få tid til alle juleforberedelsene og få stappet i meg nok julebakst.. Evt ikke. Denne kroppen min er så stresset, ødelagt og lite samarbeidsvillig at den skal få en aldri så liten pause, så får vi se om den kommer seg. En SMULE slitsomt å sovne i stående tilstand på bussen for eksempel. For ikke å snakke om å våkne siklende på støvsugeren fordi man klarer å SOVNE mens man gjør helgevasken.

Jesus Christ - hva man skal gjennom.

Uansett, jeg har, som hver vinter når glatten sniker seg frem, klart å tryne en del ganger. I år, i motsetning til i fjor, har jeg dog klart å holde mine komiske fall utenfor offentlighet og synsvidde slik at jeg i det minste har verdigheten i behold.

Thomas: Du burde jo skaffe deg sånne pigger som de gamle har!
Cecilie: For et TEIT forslag, det ser jo STYGT ut?

Jeg faller heller, enn å se ut som jeg ikke lever etter FASHION på vinteren. Gud forby.

Hmm, jeg har de siste tiden lagt merke til at jeg stadig tar i bruk bibelske og kristne ord og uttrykk uten å kunne skryte på meg å være...spesielt...religiøs. Både Jesus Christ og Gud dukker stadig opp i løpet av dagens så altfor mange unødvendige setninger. Men men, man kan ikke alltid være så forbasket moralsk heller(?)

Heldigvis for meg har ikke min mangel på moral og respekt for religion hindret meg i å produsere (i all beskjedenhet) den fineste familien i hele verden:DSelv om jeg nå er kjent som dama til Barne og Familieminister Godte-Gunnar i Toskas nye regjering........så har jeg kommet meg ganske greit ut av det hittil. Godte-Gunnar derimot, fikk gjennomgå på ICA dagen etter sketsjen da han skulle kjøpe en sjokolade og damen bak kassen lo lurt. I det han benyttet seg av NSB sine fantastiske togtilbud neste morgen ble han møtt med glis fra omtrent hele den umenneskelge stappfulle sildetønna av en togvogn før han måtte signere sjokoladen til en guttunge med "Gunnar" på Oslo S.

Tidligere samme morgen da han leverte gutta i barnehagen hadde visstnok samtlige der også fått med seg Storbynatt dagen før og lurte på om Thomas jobbet i TV. Den egentlige hensikten var sannsynligvis å finne ut hvor han befant seg til alle døgnets tider slik at barna deres ikke skulle bli utsatt for Godte-Gunnar og smågodtposen....

Jaja, som dere skjønner er alt like normalt som alltid i familien Sannes Bjørnerud. Sykt "tilfeldig" at av alle roller måtte den eneste med små barn ha den pedofile rollen..... Nå er det uansett bare å lene seg tilbake og vente på årets utallige Oscar-nominasjoner :)

Nei altså, nå skal jeg drikke opp espressoen min som nå nesten er fryst til is i koppen, takk GUD for mikrobølgeovn:D

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits