Jeg vil ha Tetris

Tetris med stor T.

Seriøst, jeg har brukt store deler av dagen i dag på å finne en nedlastbar versjon av Tetris til Mac. Uten hell. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg tydde til høylytt banning da jeg satt her - alene - og forsøkte versjon etter versjon for så å få beskjed om at jeg måtte REGISTRERE meg et eller annet sted. NEI! JEG VIL IKKE REGISTRERE MEG. De versjonene jeg fikk lastet ned og startet viste seg å være sånne "fancye" versjoner med bombe-brikker og usynlige "fylle opp hull" brikker. Er det seriøst så ekstremt mye å be om å bare få den originale superenkle versjonen? AHHH!

Jeg har en...svak...følelse av at jeg kan være den eneste på planeten som lar seg hisse opp av Tetris...men så er jeg jo over gjennomsnittet bitter og negativ i utgangspunktet. Det endte selvsagt med at jeg heller tok helt av med kabalen og fortsatte med litt god gammeldags Bejeweled på det store internettet. Dette var selvsagt også til stor irritasjon da det finnes både Bejeweled 2 og 3.... Jeg kunne sagt at jeg var enkel å underholde, men det blir jo ikke helt riktig det heller.

Som dere kanskje ser har jeg hatt en svært innholdsrik dag. Jeg har til og med drukket te :)

Uansett, i helgen var gutta en tur hos mommo og øvde på sine turnkunster i stuen...Etter vi hadde levert dem på lørdagen kunne selvsagt ikke Thomas dy seg med å utføre sine fantastiske kunstnerskills med snøen...Jeg vet at det ikke trenger å nevnes, men jeg sier det fordeom - det er en katt :)

To be continued....

Gutta har også lært seg ordet "kake" de siste dagene, så nå har de oppfylt kvotekravet for mannens vokabular. Tissemann, kake og MIN - er nå de mest brukte. Yes, gutter!

Mammas roser <3

Ahh nei uff, nå blir jeg sånn som de svevende-på-en-rosa-lykkesky-i-himmelen-mammaene som bare forgifter samtlige med klissete ord om hvor fantastiske barn de har, grøss. Det er jo ingen tvil om at mine er finest.

Ellers har Thomas funnet ut at det til tider kan lønne seg å henge med når jeg roper på gutta.

Cecilie: Gutter? Skal vi ha litt mat?
Nathaniel: MHM!
Julian: Ohh!
Thomas: Jaaa, I e også gutt!
Cecilie: ..............Nei Thomas, du er mann......
Thomas: Neeeiii....
Nathaniel: Neeeeiii!
Julian: Neeeiii.

Nedstemt.

Det må seriøst se helt sykt ut for utenforstående når jeg roper på gutta for mat så kommer det to små guttebasser og en...litt større...guttebass løpende. Så står de og hopper utålmodig alle 3. Haha...

Nå skal jeg sannelig straks ta kvelden for å lase opp kropp, tålmodighet og styrke for morgendagens oppgaver - finne en skikkelig Tetris <3 Hjelp tas imot med uberksivelig stor takknemmelighet.

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Pia

16.11.2010 kl.11:42

Haha, fantastisk!skjønner Thomas veldig godt, jeg hadde løpt jeg også:)

Mari

16.11.2010 kl.16:42

hahaha.. jaja du har da allerede 2 barn, skader ikkje med det siste:) alle gode ting er da 3=)

men der er jo en del gratis spill ute en kan spille på tetris om det er av innteresse?

eller så har vi da liggande på DISKETT heime.. hehe

Iselin

16.11.2010 kl.17:54

Haha, du er genial cecilie! :)

Skriv en ny kommentar

hits