Nå dufter det fantastisk hos oss

Mmmm!

Så ja, nå blir det snart eplekakefryd i heimen! Gutta har vært helt fra seg i en time nå mens den har stekt seg ferdig. Det kan virke som at de ikke helt finner seg til rette med å vente....merkelig nok...

Stakkars stakkars Nathaniel som har fått en fæl omgang med øyekatarr er en smule frustrert og lei seg denne helgen, men duften av kake så ut til å lette humøret bittelitt :)Ellers fikk jeg en gledelig fornøyelse her om dagen mens jeg lagde middag til alle gutta mine. Plutselig kommer Julian sullende i sin egen lille verden og nynner på en kjent melodi - Bæ Bæ Lille Lam! Jeg ble helt forskrekket og før vi fikk samlet oss hadde Thomas lastet ned alle mulige versjoner, både fine og...mindre fine, av denne sangen og satt det på full gutte i stuen. Dette syns gutta var superstas og danset som apekatter mens de spiste sokkene sine(?) og nynnet med.

Jeg fikk et spørsmål her om dagen om at jeg altid får til så fine motiver av gutta...sannheten er, noe jeg desverre må inrømme, en helt annen... Blant de fine bildene jeg får til er det i alle fall 20-30 misslykkede à la disse:Jadda!

Ellers står det bra til hjemme hos oss, men dagene flyr fra oss for tiden da jeg har jobbet hver dag denne uken og fått inn så mange nye inntrykk som ikke alltid egner seg på en blogg. Jeg har funnet ut at jeg irriterer meg såpass mye over...mennesker....generelt, at jeg egentlig tror det ikke er helt trygt å la meg ferdes med kollektivtrafikk uten tilsyn.

Nå er det kaketid!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Englemamma&Trollmor

07.11.2010 kl.13:47

Huff jeg også... Har blitt en skikkelig grinebiter når jeg reiser kollektivt, men det har kommet i det siste da, for jeg er drittlei av mennesker som ikke eier folkeskikk og BARE tenker på seg selv.

Hilde

07.11.2010 kl.14:57

hehe, kollektivt kan være noe dritt avogtil :)

Kaka så kjempegod ut, kos dere :)

Mari

07.11.2010 kl.17:52

hater kollektivt.. noko av det verste eg veit er fks t-bana.. på 3 seteren, så setter menneske seg YTTERS så det er 2 ledige inn mot vindu, så nestemann (dvs meg ) må klatre seg innover.. hate it!!

Cecilie

07.11.2010 kl.18:01

Mari:Åhh JAA, herregud...ikke minst at det ALLTID er ALTFOR fullt så man får pustevansker og klaustrofobiske tendenser. Jeg blir så ekstremt forbanna altså! Det er så ekstremt tiltaksløst av Ruter og NSB å kjøre med altfor fulle busser, tog og baner....tenk om det skjer en ulykke liksom. Og hva slags motivasjon er det for å få folk til å ta kollektivt når det er direkte fysisk UBEHAGELIG! Ahh...blir sykt sliten av det også :/

Mari

07.11.2010 kl.19:59

jhaa.. så skal dei vere så "snille" , ha buss får bane..

En bane har kor mange vogner? så stiller dei opp med EN enkle ledd buss?? halloo.. det er så på tryne tragisk, dei ber jo nesten om at de skal bli masse skader når det først skjer ei ulykke sia folk har stå plasse på ALT av kollektvit!!

Iselin

10.11.2010 kl.11:24

Stakkars gutter..! rio kake de får eller? :) Den bør ihvertfall hjelpe på humøret ;p

Skriv en ny kommentar

hits