Rampestreker

Vel...før i dag mens jeg blogget, var det noen......*KREMTHOST* Nathaniel....

..som fant ut at han skulle "rydde" litt i lekekassen sin..Hvordan i alle dager han har klart å få alt dette på stuebordet uten at jeg har hørt en eneste mistenksom lyd er i grunnen ganske beundringsverdig. Med det stolteste apegliset kom han løpende mot meg da jeg snudde meg mot stuen.

Nathaniel: SE SE SE! OOOHHH!
Cecilie: Ja....se der....så.......flink? du er..
Nathaniel: MHM!

Jeg skal innrømme at den ruvende stillheten bekymret meg en smule mens jeg satt foran Macen, men jeg lot tvilen komme min sønn til gode og regnet med at han ikke gjorde noen rampestreker :)

Så feil kan man ta. Den andre sønnen min derimot..... hadde like så godt tatt seg en lur midt i alt rotet. Og der ble han liggende i koma i to timer før Nathaniel fant ut at det var på tide å våkne. Alltid koselig å bli vekket med en bitchslap i ansiktet og et kne i nyra liksom.

Nathaniel: OOHH OOOHHH DADADADA!!! DA DA!
Julian: Ehh....*grynt grynt*
Nathaniel: Mmmm.....*slap slap*

En rampestrek kommer sjelden alene, for dette var selvsagt etterkommeren til dagens første påfunn. Da vi var ute tidligere kom plutselig gutta på at de skulle ta av meg støvlettene. For å si det sånn....selv om de er små er de to....og det gjør det faktisk en smule vanskelig å holde balansen når de tar tak i hvert sitt bein og drar med all sin guttekraft.i nedoverbakke.....

Det er en grunn til at det er et lite opphold i fotograferingen akkurat her...da jeg plutselig befant meg vannrett i luften med kameraet i været på god vei ned takket være tyngdekraften.... Jeg kom meg på beina igjen da.Ellers...til dagens største lykke. I går kveld må jeg på et eller annet tidsspunkt ha tråkket i et eller annet dyrs avføring og fått det klistret fast under støvletten min - for så å ikke oppdage det før i dag morges da min sønn med ekstrem skofetisj dro de med seg rundt i hele leiligheten.....

HURRA. Da vi skulle ut oppdaget jeg noe som lignet faretruende på, luktet fretruende som og absolutt VAR faretruende ekstrementer...blandet med høstløv... på sokken til Julian.

Cecilie: Hva har du på sokken din, æsj av meg, er det?...
Julian: OOOOO!
Cecilie: ÆHHHHH ÆÆÆÆÆÆÆ ÆÆÆSJ!!!

*NOIA*

Så spurtet jeg superforbanna og slightly irritert inn på badet for å dusje, vaske og desinfisere støvlettene. For deretter å rense hele leiligheten med alskens remedier.... GROSE.

Neida så....ellers går det bra :)

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Englemamma&Trollmor

28.10.2010 kl.23:06

Hektiske dager du har :) Morro å lese bloggen din igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits