Besøk fra Åndalsnes

På mandagskvelden fikk vi besøk fra Åndalsnes! Det var superstas for gutta da de våknet til en lekeklar onkel på tirsdagen og det herjet latter og lykke i heimen.

Det første Julian brøy seg om da han våknet var selvsagt.....bestemor sine sko!

Yess!

Etter at onkel Fredrik hadde dyttet fart på gutta i en hel evighet var det hans tur å bli dyttet :)

Haha, det gikk faktisk ganske bra fremover også!

Så syns bestemor at det så så artig ut, så hun måtte også bli med på leken :D

Etter å ha herjet inne en god stund måtte vi ut og få oss litt frisk luft og som vanlig var det et par bestemte gutter som ikke skulle sitte i vognen, men trille den selv!

Det hender at gutta ikke er så altfor flinke til å samarbeide om dyttekraften.... Da må onkel Fredrik til som sidehjelp.

Og så! Dukket det opp en hvit pelsskapning som selvsagt måtte utforskes nærmere...Dette hengivne vesenet spankulerte lykkelig mot oss mens den malte høylytt og gnidde seg inntil oss alle sammen. Lite visste den om hva som ventet. Jeg forstår den godt jeg altså, hvem vil vel være skeptisk når to sukkersøte smilende guttebasser kommer løpende mot dem?

For å si det sånn - skinnet bedrar,

Nathaniel forholdt seg en smule tilbakeholden intil han kom på at han skulle kjenne litt på denne pelsen og satte igang å "klappe" den.... Eller, ta et godt tak i ryggpelsen og løfte den opp....

Det var ikke så veldig populært, men jammen tok det ikke bare et halvt sekund før pusen tilga ham og kom tilbake....ikke videre lur den katten der altså...

Men Julian er jo alltid snill og forsiktig :)I dag er gutta en tur i barnehagen igjen, for å få ut litt energi! Og jo, i går kveld mekket jeg sammen en gulrotkake som OM MULIG ble ennå bedre enn sist - jeg er så flink altså.

Nå er vi på god vei til enden av kaffekoppen og klare for å finne på noe spennende før vi henter gutta senere:)

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Tvilling mammsen <3

06.10.2010 kl.10:30

Alltid morsomt med en onkel som vil leke :) Gutta mine har 7 onkler.. Hehe.. Det var igrunn ganske mange, har ikke tenkt over det før nå! Hehe :P

Så fine de bildene med høstbladene var :) Merkelig det der med at de IKKE skal sitte i vogna men de SKAL trille den selv! Har det sånn vi og..

Kose dere i dag :)

Lars Smisethjell

06.10.2010 kl.15:07

Hei alle sammen:)

Jeg skulle selvsagt vært der, men ikke alle som kan ta høstferie... Kos dere videre, flotte bilder og godt skrevet, Cecilie. Hils alle så mye fra meg:::)))

Ine

07.10.2010 kl.12:51

Utrolig fine høstbilder du har tatt da :)

Skriv en ny kommentar

hits