Skofetisj

I dag har mommo hentet gutta i barnehagen og som vanlig bryr Julian seg ikke om noe annet enn skoene hennes når hun kommer og forventer seg en koselig omfavnelse! Denne sko-fetisjen hans begynner å bikke over i en farlig og ekstrem avhengighet og vi aner virkelig ikke hva vi skal gjøre for å prøve å rette fokuset på noe annet enn sko. Det skal nevnes at han ikke nøyer seg med en hvilken som helst sko. Har den ikke høye heler MÅ den være rosa eller ha glitter på seg.

Dette har resultert i at jeg både henter og leverer gutta i barnehagen med sorte, kjedelige tøysko i håp om at min yngste sønn skal prioritere meg fremfor skotøyet.Jeg gjorde, selv om det var nytteløst, et ivrig forsøk på å smiske til meg plassen til skoene i en halvtimes tid før jeg gav opp...

Disse sorte bootsene er favorittene for tiden. Selv om jeg gjør mitt ytterste for å gjemme dem klarer han alltid å finne ut hvor de er. Og når han først har fått tak i dem......er du død om du forsøker å ta dem fra han. I kveld da vi skulle ha på pysj og ny bleie ble han så irritert fordi han ikke fikk med seg skoene gjennom pysjermene slik at han ikke måtte slippe dem, at det resulterte i en smule irritasjon fra min side.

Cecilie: THOMAS? TA SKOENE! LØP!
Thomas: Hæ? Hvor?
Cecilie: SKOENE! HER! *kaste* GJEM DEM I BODEN!Det gjelder å smiske seg innpå med de mest effektive komplimentene...

Cecilie: Åhhh, så fine sko du har, Julian!
Julian: Hihihi! JA!

Da mommo måtte dra i dag ble lille Nathaniel lei seg og frustrert bebiss. Jeg hadde store problemer med å holde han i ro så han ikke skulle skade seg selv eller andre i sitt ekstreme sinne. Det hender, noen ganger, at jeg gir opp og lemper en guttebass over til pappan, så det måtte jeg ty til i kveld.

Etter at Thomas hadde hatt en lang samtale med Nathaniel om hvor unødvendig og lite konstruktivt det var å være så sint kom han frem til at det var litt okei å være fornøyd også...Så kan mamma også få kos....Gutta da! Fått vaksine har de også i dag, det gikk kjempefint :)

Åherregud, jeg kom nettopp over følgende nettside i det jeg måtte google "skofetisj". Da vet jeg i alle fall at Julian ikke er alene :)

- Cecilie

Ingen kommentarer

Englemamma&Trollmor

23.09.2010 kl.23:13

Ler meg litt ihjel jeg altså :P Liker de dialogene dine, kan se dere for meg liksom :P

sandellsbilder

25.09.2010 kl.13:39

Savner dere :)

Glad i dere :)

Skriv en ny kommentar

hits