Tirsdag

I dag har jeg vandret Søndre Nordstrand rundt og gjort en del ærender - til fots! Jeg trosset det elendige kollektivtilbudet og boikottet hele opplegget! Er ganske sikker på at dette utgjør en ekstrem forbedring.....

...

Evt ikke. Jeg fikk i det minste brukt beina til noe fornuftig:)

Siden sist har jeg mekket litt på sveisen!Forandring fryder :D

Nå skal jeg hente Tykkeklump.....og Apekatt...

i barnehagen. I går trodde jeg at jeg var lur, god forelder og fornuftig da jeg gikk til innkjøp av rugbrød! Det luktet fantastisk og så veldig, veldig sunt ut. Vel, det kan se så sunt ut det bare vil når gutta bestemte seg for å være tydelig oppgitt over frokosten sin i dag tidlig. Jeg satt meg ved bordet sammen med dem og gliste forventningsfullt mens de tok den første biten av brødskivene sine.

Det tok hele tre tygg før jeg fikk servert to mindre begeistrede ansiktsuttrykk, før de begge ytret et irritert "Ehhh!!" og kastet brødskiven bestemt tilbake på tallerkenen.

Cecilie: JAAA, VAR DET GODT? MMMMM! Kjempegodt!
Nathaniel: EHHHHH!!!!
Julian: *GRYNT*

Jeg latet som ingenting og fortsatte å glise i håp om at dette var nok et unødvendig forsøk på påtvunget  misnøye fra deres side. Jeg har nemlig en svært sterk følelse av at 90% av gangene de ytrer misnøye er det fordi de har bestemt seg for å ikke være fornøyde.

Jeg hadde nesten rett, Julian spiste opp all maten sin MENS han klaget og gryntet. Men jammel gikk det ned...pluss 2 bananer. Nathaniel stod sannelig på sitt og rørte ikke maten, men spiste 2 bananer han også.

JAJA!

 

- Cecilie

Ingen kommentarer

Englemamma&Trollmor

22.09.2010 kl.19:27

Utrolig nydelig unger du har og kjempefin blogg :)

Ha en fin kveld videre :)

Divamamma.com

22.09.2010 kl.19:52

Så søte tvillinggutter du har da:D

Skriv en ny kommentar

hits