Gulrotkake og søndagshumor

Mens jeg var flittig husmor og bakte sammen en fantastisk gulrotkake, brukte Thomas sin tid på det han kaller "jobb" og sendte meg linker i hytt og pine. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er alltid jeg åpner linkene Thomas sender meg, av den enkle grunn at det har svært lite å bidra til i den hele og store verdenssammenhengen. Jeg sier ikke at all bruk av tid og krefter trenger å være så forferdelig konstruktivt, men jeg tror flere er enige med meg i at DENNE artikkelen ikke bidrar til stort mer enn rullende øyne og en oppgitt hånd i trynet.....

Det bidrar i det minste ikke til "world peace".

Gutta syns jeg brukte unødvendig mye tid på å pynte kaka, vi kulle jo ikke ha besøk - bare spise den selv. Likevel legger jeg stor stolthet i mine bakverk, så de skal jammen se fine ut før de slukes av tre altetende guttetroll!

Mens noen la mye krefter i å protestere fysisk og høylytt brukte andre tiden til mer.....nødvendige....aktiviteter.

Men kaken BLE ferdig etter hvert altså....

Ferdig kake = glad Thomas!

mmmm!

Julian ble mye bedre etter at han kom tilbake fra legevakten i går! I følge legen var det bra Thomas tok han med dit for slik hoste gir seg ikke av seg selv når det er gått så langt. Han hadde fått et virus som trigget frem den falske kruppen han har i utgangspunktet slik at det tetner seg og resulterer i en endeløs hoste. Julian fikk hele 5 gassbehandlinger med adrenalin for å åpne systemet før han fikk noen brusetabletter og fikk komme hjem.

Begge gutta hater leger og alle i hvit frakk over alt på jord og blir hysteriske, HYSTERISKE hver gang vi må til doktoren. Sykepleiere er helt okei, men med en gang det kommer noen med stetoskop rundt halsen er det HYL, VRÆL, ANGST, SINNE and so on.... I går var intet unntak og Thomas var utslitt da de kom hjem, Julian er visstnok MEGET sterk når han er sinnabebiss.

Når han etterpå fikk adrenalinbehandling ble han så hyper at Thomas hadde problemer med å passe på han der de ble plassert i en seng på et fellesrom. Fylliker, dritings ungdom med frustrerte foreldre og fjortiser med brukte negler, knekte heler og raknede strømper..... Dere vet - lørdager på legevakten. Den ene krisen større enn den andre, øverst på listen ligger knekte negler og "Ehm jeg er IKKE full, jeg FALT på ansiktet fordi helene var FOR HØYE og alle andre var dritings"-forklaringene.

Thomas fikk med seg brusetablettbehandling for de neste tre dagene, og det er allerede nesten helt bra igjen! Hurra! Ellers fikk vi beskjed om at melk er FYFY da det er svært slimdannende. Det vi skulle gjøre om symptomene viser seg igjen er å ta han med ut og være der hvertfall en times tid. Da vet vi det!

Frisk luft gjør enhver godt!

 

- Cecilie

 

Ingen kommentarer

Casandra

19.09.2010 kl.17:12

NAM!! Den kaken så UTROLIG god ut.. Kan ikke du ligge ut oppskriften? Skal snart ha dåp, så kanskje jeg skal prøve meg på den? Er den lett og lage? Er ikke noe flink skjønner du.. Hehe..

Casandra

19.09.2010 kl.17:23

Supert! - Tusen takk!!! :)

Casandra

22.09.2010 kl.11:47

Tusen takk for kakeoppskriften!! Den skal jammen prøves ut ! :) - Går det ann å fryse den forresten. Skal ha dåp 10.10.10, men vil gjerne begynne litt før, så jeg rekker alt. Hehe.

Casandra

22.09.2010 kl.13:50

Ja, jeg tenkte på det å bare fryse kaken.. Men om jeg lager den dagen i forveien da? Smaker den godt da? Du har vel hatt rester til dagen etterpå vel? ;p

Casandra

22.09.2010 kl.14:39

Okei, men da bare lager jeg den dagen i forveien da.. Og så krysser jeg fingrene for at jeg "nailer" det på første forsøk, hihi... :) . Tusen takk for hjelpen..

Skriv en ny kommentar

hits