Julian alene i barnehagen

Jeg syns det er ekstremt frustrerende når man har legetime til en syk liten gutt halv ett og det FORTSATT er 2 foran deg i køen når det er en time på overtid. Nathaniel stakkar ble så trøtt og sliten og lei at vi bare dro hjem og slappet av. Merket at feberen er en del lavere i dag, han er bare sliten, så tror dette skal gå bra:)

For å si det sånn, det er en grunn til at jeg som regel aldri drar innom fastlegen før legevakten. De spør alltid om det; "Har du ringt fastlegen?" Vel...jeg har prøvd å ringe 50 ganger(seriøst) daglig de siste tre dagene.....derfor er vi her nå.....

Men vi har ikke vært på legevakten da, om han blir verre får vi heller dra rett dit.Da jeg fulgte Julian alene til barnehagen i dag tidlig trodde jeg det skulle bli et rabalder når jeg gikk fra han alene, men neida! Aldri sett en så lykkelig unge før! Alle var ute da vi kom, og han satte i spurt rundt sandkassa og kastet seg i armene på barnehagetantene og satte seg ned for å leke.

Cecilie: Hade da..Julian?
Julian: *himler med øynene* gå da....
Cecilie: .....jaja....så om å gjøre var jeg.

Så gikk jeg da, etter å ha planlagt kakebringing på mandag så de får feiret bursdagen sin.

Etter å ha unnagjort litt løping på S.A.T.S dro jeg innom og hentet Julian på veien hjem og han hadde visst hatt en helt utrolig fin dag. Tror kanskje de har godt av å være alene noen ganger, ser ut som de trives med det. Og, jeg vet det er frustrerende å høre, men folk som har 1 unge, vet virkelig ikke hva stress er. Sikkert fordi jeg er vant med å hele tiden hanskes med to, men seriøst.....det er jo søndagsskole å hente og bringe EN unge. Jeg rekker til og med å se på blomstene!

Tenker ikke over at det er stress eller noe når jeg har begge med meg, men jeg bare merker en EKSTREMT forskjell når jeg bare har én å se etter!

Nå har jeg plassert gutta foran tven for å se på South Park, respekt til mine oppdragelseskills!


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits