God fredagsmorgen!

Uansett hva man har gjort i uken eller skal i helgen, så er fredag den mest fantastiske dagen! Nå er jeg i gang med dagens første kopp med svart lykke og ferdigpakket for trening!

Gutta ligger i segen sin og traller og planlegger på et eller annet...hmm....best å hente dem før planene blir altfor destruktive for min del:D

Apropos fredag, torsdag er også en fantastisk dag! For da er det Vampire Diaries på tv. Det MÅ være det mest fantastiske programmet noensinne, jeg simpelthen ELSKER den:DStephan? JA TAKK.

Men jeg har jo Thomas da, hmm....hmm....
HE HE.Nå er gutta klare for å stå opp og få litt frokost!

Gutta: ÅÅÅH MA MA MA?

Nei, det betyr ikke mamma, det betyr mat.

Ha en vidunderlig fredag!


- Cecilie

Ingen kommentarer

Lars Smisethjell

03.09.2010 kl.08:38

Hei Cecilie. Det er en fornøyelse på lese bloggen din; du skriver på meget godt måte. En forfatterspire eller journalist..::)) Hils gutta (alle tre:) så mye fra oss her oppe. Alt bra her, men kunne gjerne tenkt oss besøk snart....

Ine

03.09.2010 kl.21:41

Stephan? Nei nei nei.. Damien er den du vil ha :) (Eventuelt jeg vil ha, så det er igrunn greit at jeg får han for meg selv). Plaget sjel med moderat sans for lover og regler, en hver jentes drøm :D For alle vet jo at badass-gutta er følsomme og fantastisk smarte innerst inne, akkurat som Damien :)

Ine

04.09.2010 kl.20:30

Jeg vet hvor det kommer fra! Det er Cubus som er roten til alt vondt.. deres 3 for 2 salg er årsaken til alt dette fantastisk grå treningstøyet!

Og så over til noe helt annet: Du skal jo ikke bruke skoene i 6 år!? What what!? Det er nesten like ille som å høre på lydbok når man trener altså.. Skofilosofen (som er hyppig sitert i min hverdag for tiden) på sport1 sa at man helst ikke skulle beholde skoene mer enn 1 år, men at det så klart kom ann på. Om det er yndlingsskoene så regner jeg med at de er hyppig brukt, og da er det usundt å trene i dem etter så lang tid.. :)

Kos deg på byen!

Skriv en ny kommentar

hits