Endorfiner

I dag har jeg unnagjort en heftig treningsøkt på S.A.T.S før jeg tuslet hjem i frykt for å måtte betale for barnebillett på bussen. HE HE.

Uansett, det er en liten irriterende sak jeg alltid har undret meg over, og det er hvorfor i alle dager så mange velger å gå til innkjøp av lysegrå treningsklær? I alle dager! Greit nok at man er på treningssenter for å trene og svette, men det får da være grenser til elendige fargevalg. Du kan si at det får da være opptil hver enkelt hva de ønsker å gå med på treningssenteret, men det er jo et faktum at det står i reglementet at man ikke får gå kledd uanstendig eller i noe som er til sjenanse for andre. NEMLIG.

Dessuten vet ALLE at treningssentre er modelloppdagernes marked #1. HE HE. Derfor har jeg alltid med meg høye heler i tilfelle, pluss at det ser veldig smart ut.

A L T syns i lysegrått. ALT. Alle svetteflekker, alle svettedråper. Til og med den svetteflekken du evt får mellom beina eller over baken. Hallo? Uflatterende X 1000! Og for å være ærlig finner jeg det en smule ekkelt altså....Til og med hvitt er bedre. Hva som helst er bedre enn lysegrått. Grøss.Nå som jeg har fått ut av meg dagens alvorligste verdensproblem kan jeg jo nevne at jeg selv trener i sort. Og at jeg har pene barn som jeg har en følelse av at har sett litt for mye på mamma og sminkekostene på badet....Neida så, ellers har vi kost oss masse i kveld.Og i tillegg fått tid til litt effektiv furting for et..eller..annet....Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i dyp konsentrasjon og planlegge hvordan jeg på en mest mulig effektiv måte kan få samtlige treningssentre i landet til å forby gråe treningsklær.

Og ja, jeg tar med RØDE CROCS samtidig. Herregud altså. Thomas er av den oppfatning av at røde crocs passer til absolutt alle antrekk. Sommer eller vinter, sol eller regn, pentøy eller hverdags. Seriøst. De er RØDE. Her en dag dro vi til butikken alle sammen, og utrolig nok kom han seg ut av leiligheten med disse crocsene uten at jeg merket det og dermed hadde slått han helseløs.

Halvveis fremme er det for sent å klikke så jeg går med på å vise meg offentlig med han. Han hadde tross alt "matchende crocs og t-skjorte. JESUS CHRIST. Ikke nok med det, han hadde OGSÅ shorts og sokker.... Thomas altså - den fashionistaen.

De røde crocsene har sett sitt livs siste lys i dag. Jeg har dog prøvd å kvitte meg med dem før, uten hell.

Thomas: ÅHH, Jeg fant den ene røde crocsen min under dekkene i boden!
Cecilie: Åh, ja...det var der de..ehh..den var.
Thomas: MHM! Nå må jeg bare finne den andre....
Cecilie: Ja...det må du...

Noen dager senere.

Thomas: OJ, Cecilie, jeg fant den andre inne i boden, under vinterjakkene.
Cecilie: Åja....faen...

Jeg kunne bare kastet dem, jeg ser det nå.

Thomas kom for øvrig nettopp hjem fra en løpetur med rett kurs mot kjøleskapet. "Mmmm..sjokolade....."- Cecilie

Ingen kommentarer

Ine

01.09.2010 kl.22:25

Jeg kan starte kampanjen på EVO (forstått det er en såpass ny kjede at min del vil være såpass enkel at jeg kan ta Friskhuset også), så tar du SATS så finner vi noen i Elixa.. Lysegrå treningsklær er virkelig et dårlig valg! Speselt for små lysegrå treningsklær (jeg kan dokumentere hele tre tilfeller).. :P

Ine

01.09.2010 kl.22:37

Jeg tror sånn i samme farten at vi tar en opplysningskampanje om bruk av bomullsklær og trening.. menneskeheten trenger å høre om dry-fit :)

Christine

02.09.2010 kl.09:18

haha, vittig. for på timen jeg var på i går brukte nemlig INSTRUKTØREN lysegrå bomullsthights. HELLO svettrumpe! :S

Thomas er jo kongen av det meste, spør du meg :D

Skriv en ny kommentar

hits