Hjemmedag

I dag har jeg bestemt meg for å ha gutta hjemme hos meg, ikke fordi de er syke, men fordi jeg vil ha dem for meg selv.

Og er det så rart med disse smilene!


Lykke lykke!

Det skal sies at smilene har endret seg til sinnahyl for øyeblikket da Nathaniel ikke vil dele bilene med broren sin. Det er jo ikke så snilt, noe jeg også har prøvd å forklare. Jeg har en følelse av at han ikke bryr seg om hva jeg sier?....HMM. Jeg liker ikke denne tendensen!

Prinsippfast og aktiv for å nå frem med mine mål har jeg derfor nå satt meg ned med en kopp te og sladderlesing på det store internettet. For å hente inspirasjon og ny giv til oppdragelse :)

Jeg har ikke gitt opp altså..... jeg bare tar en pause fra mammarollen i noen minutter! Hvem vet, kanskje de finner ut av det selv? Det er lov å håpe.For å si det sånn, tror jeg Nathaniel er ganske prinsippfast selv. For han leker ikke med bilene, han bare HAR dem og har gjort det til en greie å ikke dele de med Julian når han i utgangspunktet har sagt nei. Det er jo forsåvidt også en til dels positiv egenskap. Ja, det er ønsketenkning. Jeg har begynt med noe nytt - positivitet. Så får vi nå se hvordan det utvikler seg...så far not good.

Lurer på hva som skjer om JEG tar begge bilene. Saken er at de lager et hel***** til bråk også, så kanskje like greit at de plustelig bare blir bortevekk? :O


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits