Jeg er ganske smart - sånn i underbevisstheten.

Jatta!

Gud av meg, konserten(e) i går var så ekstremt superbra:) Vi hadde en kjempekoselig dag i byen med spising, litt drikking og "litt" regn. Men det fine med sånn drikking av sterkere væsker er jo at regnet plutselig ikke gjør meg til moder over all negativitet. Thomas var så romantisk å spanderte på oss matchende regnponchoer, så det ble jo bare en aldeles super opplevelse, både dag og kveld.

Regnponcho. For et genialt plagg! Også gjennomsiktig slik at man fortsatt får vist frem sitt fasjonable antrekk. Noe av det som tross alt er høyest prioritert på festivaler og konserter. Gud av meg, jeg er helt regnponchofrelst! Vurderer sterkt å gå til innkjøp av en slik gjennomsiktig regnfrakk av en smule bedre kvalitet.

Vi møtte noen kolleger av Thomas som hadde med seg et slikt brett med ølglass. Thomas fikk den prestisjefylte oppgaven med å dele ut glass til oss andre og tok først et glass fra den ene siden, tenkte litt, og tok et fra den andre siden. Hvor samtlige utbryter: Wow, du er ikke dum du!

Saken er jo at dette rett og slett var meget kjapt, men nøye, gjennomtenkt slik at brettet ikke skulle velte. Thomas blir selvsagt meget tilfreds med sin prestasjon og utbryter: Ja, jeg er ganske smart - sånn i underbevisstheten. Og dermed klarte han å ytre gårsdagens, om ikke årets, mest intelligente uttrykk.

Gratulerer :)Jeg drikker ikke øl, det er bare for imagets skyld. Konsert = øl. Sånn er det vel egentlig bare? Uansett, det var et storlagent laser- og fyrverkerishow i forbindelse med konsertene som for øvrig fant sted på festningen i Oslo. Festningen 2010 - YEAH.Gjett hvem som syns lasere er over gjennomsnittet fascinerende.....?Men...det har forsåvidt vært nokså deilig å få guttene tilbake i dag. Jeg må si jeg ikke ble SÅ misunnelig, however, da jeg i går under konsertene så en "stakkars" mamma med regntøy og tvillingvogn skuffe seg gjennom folkemengden i den verste regnskuren... Jeg tenkte ikke liksom: Åh, skulle ønske vi hadde gutta med oss! ...ehh. Dårlig forelder.

Man savner dem jo alltid uansett.


I morgen! DA skal jeg besøke vakre Rebecca!

Derfor er jeg nå - GLAD!Og da skal vi blant annet.....drikke kaffe!Storgleder meg!

Ellers...

Cecilie: Thomas? Kan du massere føttene mine?
Thomas: Du ser ut som en fot du.

Romantisk - as always :)


- CecilieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits