Karma er tilbake

Så ja, needless to say at Karma er tilbake for fullt etter en nokså lang ferie. I dag tidlig da vi skulle spasere til barnehagen ser jeg ut på et fantastisk oppholdsvær og tenker: YESS! Fantastisk, for støvlene og regntøyet er i barnehagen. Så da tar vi på oss joggesko og høstjakker da....

Så.....da vi har spasert/løpt 10 meter ÅPNER himmelen seg. HVORFOR? Vi kunne snudd og stappet gutta inn i vogna, men det gadd jeg jo ikke.

Ahh.... Ikke at barna bryr seg, stas med vann....spesielt når man har på seg joggesko. STAS. Gutta hadde i det minste jakke med hette på seg, jeg hadde på meg en 17 nummer for stor genser og håret hengende ned. Veldig stilig liksom.  Da vi endelig kom frem til barnehagen etter at Nathaniel hadde skravlet ferdig med ALLE trærne, bilene og plantene på veien (tålmodighet, tålmodighet, tålmodighet....) ser jeg ut som en druknet katt på en seriøs hasjrus. 

I starten var jeg en smule irritert og agressiv, helt sant, men det gav seg da jeg merket at håret egentlig ikke var noe å spare på i dag likevel.

Fresh med andre ord.

Litt halvskuffet over meg selv og min ubeskrivelige flaks tusler jeg skogveien tilbake i regnet. I skogen er det sånn....litt skittent, våte kvister og glatte steiner. Trenger egentlig ikke å fortelle mer. Bildet kommer opp i hodet - ikke sant? Og det er i grunnen ganske underholdende. Jeg takker Karma hver dag for at jeg har fått beholde min generøse dose med selvironi. Takk :)


Og ja, gjett 1 gang hva som skjer når jeg skal hente gutta? Oj - det er opphold så jeg kler på meg en fin kjole og tar på meg en pen jakke. Men dere - HVA SKJER?

Jada, det begynner å plaskregne når jeg er midt i skogen :D

M E N! Jeg hadde faktisk lært av den uflaksbefengte morgenen og hadde med meg PARAPLY. In your face - Karma.Så har vi jo kost oss litt likevel da, det er det greie med humøret mitt - det er ikke sånn at litt uflaks ødelegger hele dagen. Vanligvis. Ehm...

Uansett - HELG!


- Cecilie

Ingen kommentarer

Mari

28.08.2010 kl.00:35

Karma er og blir Karma.. men ey du hadde no lært til på slutten av dagen!!

nydelige bilder av deg og kidsa!!

likte veeldig godt de nummer 3(?) var så glad bilde!!

Iselin

01.09.2010 kl.14:55

Hahaha :D Jeg elsker karma-innleggene dine :) Gud å jeg ler :p

Skriv en ny kommentar

hits