Nostalgi

Etter å ha brukt ca 2 timer i sinne fordi jeg ikke fikk til å ta backup av Macen slik at jeg kunne formatere den, ble det til at jeg måtte roe nervene ved å kikke litt på gamle bilder! Jeg har nå ledd i flere timer av de tykke bebissene og kjenner jeg savner tiden hvor det var Mamma som var alt, Mamma var BEST, Mamma møtte null merkbar motstand ved tvangskosing og Mamma fikk kle dem i lag på lag for kalde høst og vinterturer!
Da Thomas, snill som han er, forsøker å hjelpe meg med denne megateite backupen bidrar selvsagt jeg også med nyttige tips og forslag: "Hjelper det å kaste den i veggen? Dynke den i vann? KJØRE DEN ET PAR RUNDER I TØRKETROMMELEN?" Utrolig nok var liksom ikke mine forslag gode nok.

Jeg blir sjelden agressiv(?) når jeg ikke får til noe.

Uansett, Tomas fortsetter med å fortelle meg at jeg må vente til han kommer hjem fordi det er komplisert pga et eller annet (nerdesnakk).... "HVORFOR DET? TROR DU JEG ER DUM? HÆ? HÆ?" Svaret holdt han trygt for seg selv. Det var nok ganske lurt.

Jeg vil jo ikke vente, jeg vil gjøre det NÅ. AHHH, Hvorfor kan ikke bare alt fungere og tikke feilfritt når jeg har bestemt meg for noe?

Julen 2008 hadde forresten Nathaniel bestemt seg for at han skulle IKKE sove og gå glipp av alle pakkene! Jeg er ikke trøtt og lei, det bare ser sånn ut. Dårlig fotograf(Thomas).


Tidligere den kvelden hadde jeg jo brukt opp tålmodigheten min med bading og stell for kvelden i håp om at jeg fikk nyte den fantastiske julemiddagen i ro og mak. 

På den annen side, er det faktisk litt okei at de blir eldre også. Helt til de fyller 13 og blir unge teite MENN.
Jeg er ganske sint for at de ikke produserer større bamsedrakter. De bidro til utallige mengder med latterkramper for mamman og pappan!

Nå er det straks helg og i morgen skal Thomas og jeg nyte konserter i sentrum og dumpe guttebassene hos Mommo!


- Cecilie

Ingen kommentarer

lene Cathrine Karlsen

12.09.2010 kl.15:03

Jeg må innrømme at disse bamsedraktene er noe av det søsteste og morsomste jeg noen gang har sett!! Herlig å se på :)

Skriv en ny kommentar

hits