Kveldskos

Etter å ha overbevist Thomas om at å bade er noe barna må gjennom mer enn 1 gang i uken......ble det til at de gjennomførte et plaskesirkus på badet mens jeg ryddet, laget kveldsmat og bannet inni meg mens jeg lette etter sokkepar, bortkomne flasker og gjemte brødskiver. Det har seg nemlig slik at gutta lurer seg unna med halvspiste brødskiver og gjemmer de til en senere anledning.

Dette vitner selvsagt bare om det faktum at den grusomme mamman deres sjelden lar de spise seg mette. Best å gjemme unna litt som de kan ta frem når det rår hungersnød i Snøkrystallkula vår.

Senest i går kom en glisende Julian løpende til mamman sin mens han sa så pent "TA TAA, TA TAA" (Som selvsagt betyr TakkTakk). I hånda hadde han en steinhard halvspist brødskive med noe som kan ha vært leverpostei en gang i tiden. Den skulle jeg få, heldig jeg! Det var da jeg begynte å bli febrilsk og lete etter tilsvarende delikatesser i stuen vår.

Uansett, i kveld er jeg sikker på at jeg har lett over, under, ved siden av, inni, rundt og bak absolutt ALT i hele leiligheten. Så får vi se da, hva de gjør imorgen når de IKKE FÅR NOE MAT. He he he.

Anyways, BADETID!Pappan - hahaha, som gradvis mistet fler og fler klær i et stille hint om at han også ville bade.og hun derre....teite...mamman i en supertilfeldig pose mens hun reflekterer over kveldens deilige matrestefunn.Og med det smilet sier vi god aften!


- Cecilie(15 og et halvt)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits