Jobbintervju

Hallo hallo!

Det var med et svært tungt mammahjerte jeg måtte forlate gutta fort i barnehagen i dag for jeg hadde et jobbintervju å rekke! Det må være ekstreme mengder mammahormoner i lufta for tiden for HVER gang en av gutta feller en tåre så kommer mine også.

Så da endte det med at jeg småløp ut av barnehagen så ingen skulle se at jeg gråt og sippet hele veien til bussen. Heldigvis hadde jeg med sminke, da det var store behov for oppfreshning før jeg turte å gå inn på noen buss. Smokey eyes fikk en helt ny betydning!Mest sannsynlig gikk det fort over da jeg ikke mottok noen krisetelefon fra barnehagen. Rart det der, man ønsker at de skal ha det bra der og ikke være lei seg når man går, men samtidig er det litt fint å vite at mamma fortsatt betyr mest og er aller kulest i livet deres. Vel, det er ennå håp med Julian, men Nathaniel har avskrevet meg som "kul" for lenge siden og jeg mottar kun "er du teit-eller?" blikk fra den eldste sønnen min i disse dager.....

Men se da, Julian forguder mamman sin:Ellers skal jeg på intervju igjen til torsdag og jeg STORgleder meg! Dette blir så STAS, krysser alle fingre og tær for denne jobben :)Det skal i alle fall ikke stå på entusiasmen! Jeg fikk beskjed om å være seriøs, autoritær og voksen til torsdagens intervju da hun jeg snakket med i dag mente jeg var så altfor søt hele tiden og måtte bli tøffere! Men hei, ingen har dødd av å bli stemplet som søt. Seriøs, autoritær og voksen vs. søt. VET IKKE JEG?

Neida altså....HE HE. En godt fordelt blanding er vel best :)

Nå skal jeg hente de fineste barna i verden og lade opp for en heftig susseøkt!


- CecilieIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits