Regn.

Seriøst? Jeg har aldri opplevd slike mengder med nedbør! I dag skulle vi gå til barnehagen og måtte på med fullt regnutstyr. Dum som jeg er antok jeg at det måtte da være herlig å sitte i vogna i dette været under regntrekk. Nei. Det var IKKE planen. Eller, Julian fant det ganske behagelig, men Nathaniel SKULLE gå selv, og da kan jeg faktisk ikke annet enn å la han hoppe i alle søledammene på vei opp til barnehagen. Man velger sine kamper.Regntøyet er alt for stort, så han druknet vekk under hetta og endte med å stå rett i den STØRSTE dammen mens han så rett opp i lufta og sørget for at det fikk komme litt vann ned under jakken også :D Great. 

Cecilie: Nathaniel?
Nathaniel: NEI!
Cecilie: Kan du være så snill å gå ut av den dammen og bli med oss...
Nathaniel: NEI!
Julian: NEI!
Cecilie: .......altså, nå blir du kjempevåt Nathaniel, og Julian - du har ikke stemmerett!
Nathaniel: NEI!
Julian: NEI!
Cecilie: Nei...ok.....De i barnehagen påpekte at jeg var så rolig til å ha to stykker, rolig men bestemt. HE HE HE, jeg svarte som om jeg var helt enig og klar over dette uten å nevne mine mindre tålmodige utbrudd her hjemme. "Ja, altså man finner jo en rytme og velger sine kamper." Rolig og behersket.

- CecilieIngen kommentarer

lene Cathrine Karlsen

12.09.2010 kl.14:57

Syntes du er utrolig flink jeg Ceciie, som har to små og søte men rampete gutter.

Du klarer deg utrolig bra!! Og ved å lese bloggen din så får man inspirasjon og mot til å tenke positivt på ting. Og du får alltid noen heldelser til å virke mere komiske enn stressende. :D

Stå på for dette kan du!! Klem klem <3

Skriv en ny kommentar

hits