OH YES!

Mac har blitt skrevet ut fra Eplesykehuset og gutta har startet terrorregimé i ny barnehage. Neida - de er bare søte og snille....(...)Ting begynner å falle tilbake på plass hjemme hos familien Snøkrystall etter en svært behagelig sommerferie i Kristiansand hvor Nathaniel stiftet et lite ønsket bekjentskap med en viss Julius:for deretter å stifte et langt mer gledesbetont vennskap med noen kuer....kyr..? Whatever. To kuer.Etter en liten stund åpnet himmelen seg og vi ble klissvåte:D Glittersandaler og florlett gjennomsiktig topp er VIRKELIG å anbefale i dyreparken på en regnværsdag altså:D Grunnet dette tipset er jeg ikke avbildet denne dagen, hvertfall ikke etter himmelen åpnet seg. 

Av og til blir jeg selv imponert over mine fantastiske evner til å ignorere værvarsler og kjøre på med ekstremt allsidige og praktiske klesplagg :)

Og..selvsagt kommer Thomas med et nøye gjennomtenkt og intelligent spørsmål til meg mens jeg sitter her og blogger:

Thomas: Cecilie!!? Har du noengang prøvd å lage papirfly av dopapir?
Cecilie: *oppgitt stønn*....
Thomas: Oohh, dette må jeg prøve....

Deretter løper han inn på badet og bruker hele hårsprayen min på dopapirflyet for å gjøre det stivt.... Selvfølgelig. Selvfølgelig.

Apropos hårspray - hår - pynte seg - fest. Fest ja, det har vi også fått tid til!Hei, jeg heter Cecilie og liker Sangria!

Og vi har vært på tur med Jarle og Mommo!

Spist litt sjokolade.Vært ute i hagen hos morfar og Ingebjørg i Kristiansand!

Av alle de elegante positurene til løvene, tigrene og apekattene velger Thomas å rette sin fulle og hele oppmerksomhet og kameralinse mot dette kreaturet.......i en flatterende pose.

Og sist, men ikke minst - har vi stayed cool.
Og ja...mens jeg er en devoted mamma og blogger og Thomas kler på barna pysjen sin hører jeg sang og latter fra stuen...

"Det var en KJEMPEBÆÆÆSJ! BÆSJEBÆSJEBÆÆÆÆÆSJ! OOJ Har du tissemann du da!"

Neida, så...

Ellers...har gutta lært seg ett eneste ord etter at de startet i barnehagen forrige uke. (Nei, det er utrolig nok ikke "bæsj").Denne uken gikk jeg til og med fra dem etter at barnehagetantene forsikret meg om at det kom til å gå kjempefint. De to siste dagene har jeg sittet hjemme og sett i lufta, tenkt at gutta sikkert savnet mamman sin kjempemye og bare var lei seg i barnehagen.

Så feil kan man ta.... Glisende løp jeg opp til barnehagen da tantene ringte meg og sa de hadde våknet fra luren sin og var kjempeglade, så det hastet ikke med å hente dem... Jeg fikk så vidt lagt på røret før jeg tok fart ut døren...Det tok meg 3 sekunder å løpe opp lia her delvis ferdig påkledd med nøkler i den ene hånda mens den andre dro meg oppover langs stien i pur desperasjon etter å klemme på gutta.

Cecilie: HEI GUTTER! Vil dere være med mamma hjem? Å SÅ SØTE! KOM OG FÅ SUSS!
Nathaniel: NEI! ÆÆÆÆÆ! *løpe*
Julian: Øhh....NEI! *løpe*

Så jada.... Det nye ordet i det rike vokabularet til gutta er altså; NEI.

- Cecilie


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits