Tolmodighet er fortsatt ingen dyd

Nei seriøst altså... Her om dagen bestemte Mac seg for å trenge nytt skjermkort. Hvorfor han bestemte seg for dette akkurat da jeg hadde som hensikt å restarte i god mening aner jeg virkelig ikke. Saken er jo at jeg ble megasinna.

Thomas: Hmm...sånn går det når du slår den, Cecilie. Jeg har jo sagt at...
Cecilie: HÆ? JEG HVA? JEG HAR IKKE SLÅTT DEN! Jeg har bare trykket litt hardt på noen taster....noen ganger..
Thomas: ...

Så jada, derfor sitter jeg nå med min gamle PC, sånn...med...Windows, NEI ÆSJ, ikke Windows, men windows, liten w.  For dette er virkelig noe CRAP, Eter å ha sippet et par timer/dager over Mac kom jeg til å tenke på denne greia som ikke fortjener å bli kalt en PC en gang og gav etter for internettabstinensene mine og slo den på. Ikke bare tok det 20 minutter å få den til å slutte å knirke og jobbe, slå seg på OG bli noenlunde fungerbar, men den holder jo på å dø av Kols hver gang jeg blir litt overambisiøs og prøver å multitaske med Msn OG Facebook samtidig. Altså ha 2 programmer oppe. Da må vi restarte etter 15 minutter med host og hark og bzzzzzzzzzzzzzz.

GUD.

Ikke nok med det, når jeg har ventet 10 minutter på at den skal få lukket dissse 2 programmene for å deretter restarte så HAR DEN GLEMT DET! Altså, glemt som en senil gammel mann liksom. Så blir jeg "selvsagt" utolmodig og prøver å minne den på oppgaven jeg har gitt den - RESTARTE NÅ? Så jada, da kan det hende det skjer....noe....men ikke nødvendigvis det jeg har bedt om.
AHH.

Det den er ganske flink til, however, er jo å informere meg opptil 10 ganger i minuttet at jeg ikke har noe antivirusprogram, tilgang til trådløst nett eller andre mindre betydelige EKSTREMT irrterende beskjeder. Greit å bli påminnet...liksom....Godness gracious......

Som et lite avbrekk i mine negative ytringer er gutta veldig så lykkelige for tiden:
Lykke lykke! Helt til de knuste to glass, gravde ut jord over hele verandaen for å deretter helle ut vannet sitt i det og hoppe oppi der, kaste trusene mine fra tørkestativet ut i skogen og fremføre to superglis!

......

Seriøst, her om dagen  var jeg på et jobbintervju og da ble det selvsagt stilt spørsmål rundt hva jeg anser som mine negative sider. Jeg startet med å sette lista ganske klart ved det faktum at jeg er perfekt og dermed ikke har en eneste svak side. SVAK liksom? NEJ.

Uansett innså jeg(?) etter en god stund at jeg nesten måtte finne på en negativ side siden jeg ikke hadde noe å snakke om. Dermed falt valget på det de fleste(ikke meg) ser på¨som negativt - dårlig tolmodighet. Jeg mener selvagt at dårlig tolmodighet helt klart har flere positive enn negative sider - man jobber mer effektivt, finner "lurere og raskere" løsninger samtidig som man har en unnskyldning for å yte vold mot maskiner som IKKE FUNGERER SOM DE SKAL. Heller maskin enn kollega, sant?

Mhm, nemlig.

Men altså, videre ble det jo utgraving på det sterkeste rundt dette med tolmodighet og hvordan jeg taklet det i visse situasjoner, hvordan man kan jobbe med det etc. Jeg unnlot en del fakta akkurat der og slo heller til med noen skikkelig lure "det er dette de vil høre"-svar. Fungerte utmerket.

Man kan trygt si at med min samlede, positive og reflekterte personlighet er denne jobben helt klart i boks :)

Til poenget - er det noen som trenger en leksjon eller kurs i tolmodighetsutvikling og anger-management i den sammeheng er min PC det mest effektive hjelpemiddelet. Lover dere at om dere sitter med denne i en halvtime i hensikt å KUN lese mail, KUN se på VG eller i verste fall- prøve å logge inn i nettbank UTEN å klikke verken psykisk eller fysisk er dere kurert. Jeg er på god vei hvertfall :)

Men bare et tips til nybegynnere - I K K E logg på msn samtidig som du åpner Internet Explorer....for all del.

Yes.

Ingen kommentarer

25.06.2010 kl.18:35

nydelige bilder av nydelige gutter *sukk* :D

jhfresh

06.08.2010 kl.23:05

heyyaaaaa...

Cecilie

29.08.2013 kl.18:29

jhfresh: hei selv :D haha (litt sent)

Skriv en ny kommentar

hits