Bollebestikkelser

Hva i alle dager? Hva er dette for noe? HVORFOR HATER ALT OG ALLE MEG?

Jeg tenkte å være en god og oppfinnsom forelder i dag siden Thomas er på jobb. Jeg tok med meg gutta ut på trilletur til Kolbotn. Det blåste helt fryktelig ute, så jeg bestemte meg, lur som jeg liker å tro at jeg er, å sjekke værvarselet. Selv en blind OG døv mann kunne forutsett et skikkelig regnvær.Sånn så det ut liksom, HVOR ER REGNET? Ahhhh.....sjekket til og med da jeg kom tilbake igjen bare for å se om jeg hadde sett feil eller noe, men NEI... ikke...noe....regn.... !

Værvarselet viser NULL nedbør, halvskyet og en del vind. FLOTT, tenkte jeg (og ikke minst superspennende..). Da er det eneste som blir ødelagt sveisen - det er overkommelig. I dag. Jeg er av de idiotene som liker å tro på værvarselet, for hva ellers har man å forholde seg til? Magefølelsen? AHH. Skulle fulgt den i dag. Trippet avgårde UTEN regntrekk, UTEN jakke og UTEN støvler.

Så, da jeg hadde forflyttet oss 50 meter borti her kjenner jeg to dråper på nesen, men konkluderte fort med at å gå 50 meter tilbake for å hente et ubrukelig regntrekk var ikke nødvendig. Så jeg fortsatte - og kom frem. Tørr.

Da jeg elegant entrer shoppingsenteret ser det ut som jeg har sovet i skogen den siste uken grunnet fastflokede blader og håret til alle mulige uønskede kanter, men finner fort ut at ved å glatte det til etterfulgt av et superglis redder situasjonen(?). Nå syns alle synd på meg. HE HE. Det har jeg det veldig fint med, for jeg syns jo egentlig ganske synd på meg selv jeg også :)

UANSETT, da jeg/gutta bestemte at det var nok shoppingsenter satte vi kursen ut igjen og hva ser vi? P L A S K R E G N. PLASK liksom. PISSREGN. Osv. Så tenkte jeg;" Men dette går bra, vi er jo vanntette :D"

Nei. Det hjelper ikke å være vanntett når man får regn i håret og mascaraen renner. Ingenting hjelper da, Ingenting. Bortsett fra vannemlon - kanskje.

Så ba jeg til Karma et titalls ganger og jammen ble det opphold. JEG ER SÅ KUL. Det tok kanskje 15 sekunder så åpnet himmelen seg...igjen....jeg skal ALDRI føle meg kul ever again.

Så da ble vi våte... ...... .. og kom hjem som druknede katter alle 3. Nathaniel som en ekstremt supersinna våt katt. Jeg prøvde å forklare han HELE veien at jeg fikk ikke gjort noe med været, men han var tydeligvis innstilt på at jeg løy og at alt dette var min skyld. Noe jeg til dels kan si meg enig i uten at jeg frasier meg retten til å være en fantastisk forelder. Neste gang tar jeg med regntrekket selv om det er skyfri himmel og 40 varmegrader. SERIØST.Her om dagen var vi en tur på Ski storsenter for å shoppe litt og da la jeg merke til noe ved meg selv, seriøst, som alltid skjer når vi er på offentlige plasser.

Nathaniel: Euu..uhhh...
Cecilie: Hva er det Nathaniel? Hva er galt? IKKE GRINE :D!
Julian: Ehh? Uuuuuhhhh *grynt*
Cecilie: Neinei, være glaadeee gutter, smile, se på mamma:D
Julian: ...
Nathaniel: ....
Cecilie: Neii, ikke furteleppe, det er fint på shopping!
Nathaniel: Uæ ææ...
Cecilie: VI TRENGER BOLLER, HVOR ER DET BOLLEBUTIKK? NÅ?
Thomas: ....
Cecilie: *løper avsted for å finne bolle*

Med et desperat ansiktsuttrykk, penger og kort i begge hender spurter jeg til nærmeste bolleutsalg for å redde dagen. Det samme skjedde i dag da jeg var alene med dem. Jeg finner frem en bollepose i butikken og gir den til Nathaniel. Etter å ha prøvd å åpne den i noen minutter blir han sinnabebiss og raser.

Nathaniel: ÆÆÆÆÆHHH, UÆÆÆÆÆ!!!!
Cecilie: Nei Nathaniel, vi må betale for den først.
Nathaniel: *HYSTERISK*
Cecilie: Men hør på mamma da, du skal få, må bare vente bittelitt!
Nathaniel: UÆÆÆ uh.
Der stappa jeg bolla i munnen hans og det ble fred i butikkøen. Jeg gav etter. Han vant...ahh.
Cecilie: JAOKDA, vi kan åpne den nå - med en gang :D HE HE.

Og til den middelaldrende superbittre damen som tydeligvis hadde stått opp på feil bein alle dagene i sitt liv - IKKE se på meg slik igjen. Da får du en bolle i trynet.

Jeg vet - superforelder. Bestikker barna for at de skal være stille i vogna - guilty! Husker før jeg fikk gutta, da var jeg SÅ imot sånne ting for å få unger til å tie stille...for å si det sånn....JEG FORSTÅR DET VELDIG GODT NÅ. Unnskyld alle jeg har sett stygt på i all min bedrevitenhet.

Boller. <3
Boller hjelper alltid, pluss at de tar lang tid å få i seg. => Fornøyde gutter resten av shoppingen :)


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits