Blomstertur

Hei, jeg heter Cecilie og syns blomster er pent.

Det syns sønnene mine også. De syns de er så pene at de må klappe litt på dem.Etter å ha luktet, smakt og kjent på flesteparten av de fargerike blomstene måtte vi hjelpe løvetannen med å befrukte resten av nærområdet :) Til Julians store frustrasjon var genseren hans det eneste som ble befruktet. Og før naboene åpnet dørene sine og fikk bekreftet sine mistanker om grov barnemishandling måtte jeg storme til og børste alle dottene bort.Og hjelpe sneglen bort fra solsteiken.

Mens jeg er opptatt med å stille inn kameraet og ta viktige og ikke minst svært interessante bilder av blomster, kryp og planter merker jeg plutselig at det kan se ut som jeg ikke har kontroll på barna mine - dette stemmer selvsagt ikke. Jeg ba dem jo om å stå stille mens jeg gjorde meg ferdig(?).

Mens jeg konsentrerer meg hardt om å ikke se bekymret ut skuer jeg meg kjapt omkring før jeg til slutt får øye på to rødstripete maur i det fjerne. Samtidig bryter det frem et spetakkel av damestemmer i enden av blokken; "ÅÅH se på dere da! Å SÅ FINE GUTTER! Er dere på tur? Neimenn har dere blomster? ÅÅHHH så søte da!!!"

Gutta har nettopp brytt inn i en syklubb hvor temaet nå er gått bort fra blomster i hagen til tvillinger på tur. Det er ikke måte til begeistring. Jeg går fort, men ikke desperat(?) bortover for å samle sammen alle barna mine. Før jeg får vurdert hvilken glisegrad jeg skal fremføre bråsnur gutta og løper skrekkslagne tilbake til meg og stiller seg bak hvert sitt ben. Det ble visst for mye begeistring og "dikke-dikk".

"Det er det jeg sier gutter, damer er farlige, alle sammen. Bortsett fra mamma."

Så måtte vi sette oss ned, spise litt gress og slappe av :)
Og seriøst, helt objektivt -  hvem vil vel IKKE gifte seg med han her?Blomst OG halvspist vaffel! Hva mer kan en dame ønske?

Storebror kommer selvsagt også til å bli en skikkelig damenes Jens. Dette er jeg hellig overbevist om - siden jeg er mamman dems og dermed alltid har rett.  Heldig jeg!Så avsluttet vi med denne skjønnheten;Da gutta kom inn igjen fant de ut at de skulle fortsette med aktivitetene sine og gikk løs på inneplantene våre med hardhendte fingre og verktøy.

JA JA. Det er noen blader igjen....

- Cecilie

Ingen kommentarer

...

04.06.2010 kl.10:56

Den rosa blomsten på det øverste bildet tror jeg er veldig giftig... Bare sånn at du passer på at de ikke tar på den så tar seg i munnen eller øynene etterpå=) Fikk streng beskjed om det da jeg var liten!=P

Cecilie

04.06.2010 kl.11:01

...: Ahh ja, den minner om slike revebjeller og de er jo veldig giftige! Jeg vet ingenting om blomster, men jeg passer på så de ikke spiser og gnir seg i øynene etter å ha tatt på disse flotte plantene :) Smaker alltid på dem selv først...haha, Neida :D

Skriv en ny kommentar

hits