Trippelenergi og meloneksperimenter

I dag startet vi dagen med en næringsrik og kjernesunn frokost. Boller og brus, bokstavelig talt. Eller altså...gutta fikk boller og melk, mens jeg fikk Pepsi Max og..hmm...et til glass med Pepsi Max. Mmm...nutricious.

Lille Nathanielbebiss ble nemlig syk i går etter å ha konsumert ekstreme mengder med vannmelon, HE HE, heisann Karma! Neida, men altså, han ble i alle fall veldig syk med masse feber og stakkars-meg-uttrykk og da syns jeg selvsagt at det var på sin plass med en avslappet frokost med boller, dyner og barne-tv i stuen.Drømmehagen var visstnok veldig underholdende i dag og Nathaniel satt klistret til skjermen i hele 10 minutter, før han veltet på siden og ytret noen stusselige ynk og pekte på sofaen.

Så da måtte vi flytte oss dit.Dette fikk den overenergiske lillebroren med seg og bestemte seg for å holde syke storebror med selskap. Lystig og glad småløp Julian bort til sofaen og begynte å klatre opp.Ikke helt velkommen, men gav seg ikke av den grunn....

Uansett, dum som jeg var tenkte jeg at i dag fikk jeg kanskje erfare hvordan det er å ha bare 1 bebiss siden sykebebiss bare sov, men jeg tok feil, Veldig feil. Det viser seg nemlig at Karma ikke lar meg slippe unna så lett og dermed forhekser Julian med trippel dose energi og nysgjerrighet siden broren ikke fikk brukt sine evner i dag. Så jada, etter å ha sagt "NEI" på samtlige språk, med alskens tonefall og ansiktsuttrykk måtte jeg se kampen mellom meg VS Julian og skohylla tapt og lot som jeg ikke så at alle skoene lå utover hele gulvet...og stuen.....og vaskerommet....og soverommet...og...ja...resten av dagen.

TELL TIL TI. TELL TIL TI EN GANG TIL. SÅ SÅ, CECILIE. ROLIG.

Tra-la-la-laa.

Så bestemte jeg meg for å prøve slik omvendt psykologi. Har hørt at det er lurt og smart og alt det der, så jeg ignorerte både skoene og Julian og skuffelsen var stor da han ikke fikk noen som helst respons ved å kaste samtlige sko utover - gang på gang.

Jeg vant, jeg hadde seriøst vunnet. Vinne-vinner-vant-vunnet (?)

Etter å ha speilet meg i vinnerpokalen/mitt eget speilbilde i et kvarters tid og funnet meg riktig så til rette med mine utmerkede opprdagelsesevner hører jeg et "plopp" fra toalettet...

Jes, trippelenergibebiss har nå kastet penskoene mine i do.

TELL TIL FEM TUSEN. ÈN, TO, TREEE, FIREEE.....

Og der fikk han den responsen han mest sannsynlig hadde ventet på, rullet på gulvet i latterkrampe og frydet seg over å ha vunnet over den teite mammaen sin - nok en gang.

Men altså...mens vi konsumerte vannmelon i går.........skjedde etter en bitteliten stund det uunngåelige...."Herregud, til pass for henne!!"
tenker dere sikkert, i og med at jeg allerede har erklært melon som djevelens frukt og roten til alt ondt. Men saken er jo det, at om jeg får velge mellom å vaske opp melon fra hele leiligheten eller å få skoene mine presset ned i doen så er jo valget ganske enkelt.... Jeg vasker heller en hel dag. For dere ser, gutta er hakket mindre ødelegge-for-mamma-rampete i tankene når de får spise et eller annet..og...melon er jo...sundt.

Flink mamma hun.

Det skal også nevnes at jeg har eksperimentert en del med forskjellige melontyper. Serverer jeg honningmelon kan jeg med ekstrem sikkerhet si at jeg må vaske en times tid etterpå. Allikevel er ikke dette det verste, det verste skjer nemlig om jeg gir dem en blanding av honningmelon og slik grønn gaiamelon - SUPERGRIS. Da tar det seriøst helt av, men dersom de kun får vannmelon på tallerkenen er interessen for å få godsakene ned i magen samt å beundre den fine røde fargen hakket mer interessant. Og om det skulle bli rampestreker ut av det, havner de bare inngnuret i teppet. Ganske ok å vaske.........

Konklusjonen er likevel at det å eksperimentere, utforske og sette seg inn i menn og gutters tanker er ikke verdens mest avanserte opgave - HEHE. Hei hulemenn. Ugg ugg vannemlon, ugg ugg kaste, ugg ugg glise dumt. Eller i Thomas sitt tilfelle; Ugg ugg, mat, ugg ugg kan det spises? ugg ugg, lykkelig.

Then again, nå skal ikke jeg skryte på meg å være verdens mest kompliserte heller. Ugg ugg, neglelakk, ugg ugg lykkelig.

........

Det er veldig viktig å se positivt på ting.

HE HE.

Uantastet/usett/uansett - nå må jeg sjekke temperaturen på lille sykebebiss og vurdere en aldri så liten pille med febernedsettende. Hmm..når jeg tenker meg om er vi tomme for det akkurat nå...kanskje ikke så rart i og med at jeg har brukt opp alle på å dope gutta ned slik at jeg får sett på såpeoperaer i fred, solt meg i fred og tatt på neglelakk...i fred - hele dagen - HEHE.

Nei, herregud.- Cecilie

Ingen kommentarer

Elise Hanstveit

02.06.2010 kl.23:48

kjempe fin blogg :)

Marte

03.06.2010 kl.21:32

Bare å lære med en gang Cecilie: Melon spises ute! Punktum.

Skriv en ny kommentar

hits