Melon - djevelens frukt

Livet er hektisk for tiden! Siden sist har gutta...

...fått nye grønne t skjorter,spist druer,fått suss av mamman, fått klem av mamman, fått nye blåe t-skjorter,spist melon og planlagt heftige rampestreker.

....

Jeg har wisely konkludert med at melon er roten til alt ondt. Det dukker frem en skikkelig djevel i dem begge to hver gang jeg setter frem en tallerken med melon og dette var intet unntak. Etter å ha kjempet seg gjennom latterkramper på gulvet i en halvtime setter de igang med å løpe rundt i stuen mens de kaster melon på hverandre, meg, tven og vinduene.

NÅR SKAL JEG LÆRE?

De liker jo melon så godt...dilemma.

MEN, gutta har også hjulpet meg med klesvasken som forsåvidt endte med at jeg måtte redde Julian ut av vaskemaskinen mens jeg holdt tilbake Nathaniel som tydeligvis var besatt av en demon med ondskapsfull latter;" HA HA HAAA HAHAHAHAHAHA".Det var nemlig rett før lillebror ble heftig vasket på 95 graders hygienevask....

Gutta har til min store "glede" også vedlikeholdt bordmanérene sine,holdt heftige diskusjoner og samtaler med melonbiter og akrobatiske øvelser i sofaenhelt til Nathaniel tydeligvis kom med et svært dårlig forslag;Etter en lang akrobatisk økt i sofaen måtte dagen fortsettes med hard konsentrasjon, jobb og business.Jeg tar på meg all skyld for å ikke ha lært min sønn at man ikke kjører bil og snakker i telefonen samtidig. Det at jeg er en..ja...til dels ustabil forelder finnes det jo også en del beviser på.....da jeg ennå ikke har gitt meg med å overbevise gutta om at det å bade og være ren er en GOD ting. Samtidig skal det nevnes at jeg fikk overtalt Nathaniel her om dagen og bading er nå en lystig aktivitet, men ingen opptur uten bakside(?), nå er det nemlig slik at han vil bade hele tiden og blir supersinna guttebass om jeg prøver å ta han opp fra badekaret....

Pluss at han har funnet ut at å kaste vann på meg, dynke alle håndklær i vann, slå på dusjen og dusje meg og resten av badet er en kjempeartig aktivitet. Skal innrømme at jeg måtte le, men det måtte ikke Julian, for å si det sånn. Da jeg plasserte lillebrors kropp i badekaret ble han øyeblikkelig knallrød og sinna og det hjalp ikke akkurat på at Nathaniel, selv med gode hensikter, fant ut at han skulle vaske bror og gni såpeskum på globusen hans..... KRISE.

Etter et langt bad fant Nathaniel ut at han skulle stikke av med badevekten og sammen med lillebror veide de seg vel og lenge, diskuterte, peket på tallene og tenkte hardt før de begge konkluderte med et eller annet og himlet med øynene. Jaja, de har vel sett på mamman sin når hun veier seg, HE HE.

Vi har også tatt i bruk nye leketøy i stuen.Vi har nå flyttet alle tingene som var plassert i disse eskene og overlatt dem til gutta etter å ha sagt "N E IIII" utallige ganger.

Gutta vinner liksom alltid, bortsett fra her om dagen da vi skulle handle nye klær. De satt i hver sin "bilvogn" på senteret og ytret stor begeistring over de rosa kjolene med blomster på og dinosaurcapser. Da sa jeg stolt "Nei, det er mamma som bestemmer hva dere skal ha på dere, dere får ikke bestemme NOENTING før dere flytter hjemmefra." Damen i butikken lo for seg selv og syns antakeligvis at jeg var en smule skrullete. Han der mannen min som jeg hadde med meg var like opphengt i dinosaurcapsene som gutta, samtidig som han hentet frem samtlige "praktiske" hatter og luer, tvang de på gutta og lo mens de så oppgitte ut. Det er så fint å ha med seg Thomas, han er til så stor hjelp.

Butikkdamen fikk sine skrullete mistanker bekreftet da jeg etter å ha ryddet opp 20 rosa blondebodyer fra gulvet fortalte gutta at nå skulle jeg sannelig kjøpe rosa kjoler til dem og tvinge dem på!

HE HE.

Nei, nå må jeg hente de i sengen sin! Tyvsovere!


- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits