Catwalk S/S 2010

Yessda, jeg orket ikke å sloss i kveld så jeg har utsatt badingen til imorgen. Det tror jeg gutta var fornøyde med. Da jeg ytret min beslutning kom de begge frem fra gjemmestedene sine og smilte tilfreds. Gutta - Cecilie 2-0. Jeg innser selvsagt at jeg må vinne dobbelt så mange ganger som dem siden de er to og jeg bare er 1 - ikke jeg som lager reglene.

Dessuten hadde en viss ramp tatt seg en tur i plantepotta vår i dag igjen og da jeg rolig og behersket(?) bar han inn i badekaret klarte han å produsere all verdens "se så søt jeg er, hvorfor er du så sinna mamma?"-blikk....Ahh..jeg måtte bare lukke badedøra for å beholde respekten da jeg ikke kunne annet enn å smelte grunnet disse ekstremt upraktiske mamma-følelsene. DAMN them.

Etter å ha støvsugd jord og briefet med mitt svært rike banneord-vokabular måtte jeg inn å vaske dette jordspisende uhyret. Tror forresten jeg fant opp et par nye ord i dag som jeg vurderer å sende inn som forslag til en ny revidert utgave av den norske ordbok. Kan til og med bidra i den nynorske. Sikkert litt i den franske også...

Men uansett, skittenbebiss. Fy..skamme....seg!I går hadde gutta virkelig kreativiteten i sving og etter mye frem og tilbake og "HAHAHAHAHA" fant Nathaniel ut hva neste aktivitet måtte bli. Det tok ikke mange sekundene før Julian hermet etter storebror....Jeg vet ikke helt jeg ass. Tror jeg velger å ikke kommentere denne aktiviteten.... Jeg ser liksom ikke helt det praktiske momentet her. But then again - har noengang mote vært praktisk?Etter en stund hører jeg lyder av misnøye fra Julian som har snublet i buksa si og ikke får den på igjen. Jeg tenkte, dum som jeg er, at det måtte være bedre å ta buksa av, siden det nærmet seg pysjtid alikevel....men....jeg fikk høre, se og føle hva han syns om den saken, for å si det sånn.Å gud, jeg er bare så teit.

I dag dro Julian trenden dessuten hakket lengre og valgte å sagge med bleia halvveis nede på baken mens han spankulerte storfornøyd rundt i stuen og viste den frem. Nice. Dette endte selvsagt med at Nathaniel finner det for godt å bruke Julians bleie som oppbevaringsplass for diverse leker. Denne aktiviteten foregikk frivillig fra begge parter inntil bleien begynte å bli ganske full og da Nathaniel skulle plassere en diger bamse oppi der, sa Julian "NÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆIIIIIIII!"

På sekunder utviklet det seg en krangel uten like før begge reiv av seg bleiene og løpte lykkelige rundt i stuen og beundret manndommene sine....

Neida så. Ellers er det ganske normale tilstander her hjemme hos oss.

- Cecilie

Ingen kommentarer

msthea

29.05.2010 kl.20:21

du har ikke blogga på længe nu >.<

Miriel

30.05.2010 kl.22:58

Hei!

Beklager at det har tatt litt tid, men du er nå registrert hos www.mammabloggere.com

Vi jobber nå med å få siden aktiv og håper du har lyst til å ta turen innom nettsidene våre igjen. Alle bidrag i form av deltakelse i kommentarfeltet, gjesteinnlegg o.l setter vi stor pris på.

Ha en fortsatt fin Søndag. :)

Skriv en ny kommentar

hits