Ikke alle kupp er gode handler

Søndag!

I går kveld koste vi oss med mat og litt kjeks. Etter å ha konsumert mer enn nok satte gutta igang med litt rydding i skuffene våre, noe jeg alltid setter like stor pris på....

Uansett, plustelig gjemmer Nathaniel noe for meg, sniker seg opp i sofastolen og er tydeligvis nokså fornøyd med seg selv.Årets!

Han lagde nynnelyder, studerte cd-en grundig fra alle vinkler mens han hadde en tenkerynke godt plantet i panna.Så kom trutmunnen!

Denne gledesstemningen fikk selvsagt lillebror med seg og fant frem et bytteobjekt og satte avsted for å gjøre en byttehandel!Nathaniel var ikke så veldig fornøyd med denne byttehandelen og følte han var blitt lurt, bedratt og ydmyket på det sterkeste.Julian løp avsted i latter, men det tok ikke mange rundene rundt bordet før Nathaniel tok han igjen med en enorm krigslyst.

Jeg vet seriøst ikke hvorfor det endte i latter i stedet for hyling, men begge to syns tydeligvis det å slå og bli slått var svært så entertaining. Nathaniels harde slag gjør ikke inntrykk på den solide globusen til Julian uansett, så han begynner å finne seg til rette med at det liksom er en smule wasted dersom hensikten er å straffe han. Det som gjør lillebror supersinna derimot, er dersom storebror prøver å stryke på globusen hans. DET er ikke lov.

Nå stiller dere antakeligvis dere selv spørsmålet om hva slags mamma jeg er som tar bilder av ungene mens de krangler og sloss i stedet for å bryte inn? Og svaret er enkelt, det er jo underholdende for meg også....

Det hele endte uansett med at Julian måtte gi tilbake den lettkledde og blondinebefengte "Hard Dance Mania" cd-en til Nathaniel og finne seg et alternativ...Super-HAHA.

Det MÅ nevnes at denne cd-en IKKE er min. Noe som vil si at det er ett annet alternativ...Thomas. Nå som han er borte finner jeg ut stadig ny informasjon om han jeg kaller min bedre halvdel. Etter å ha sett denne cd-en, "Hard Dance Mania" (som forsåvidt ikke heller er min) og et 20-talls umarkerte(?) cd-er i denne serverboden hans vet jeg ikke helt om han er så mye bedre enn meg lenger? Trodde han liksom at jeg bare skulle kaste de vekk som skrot bare fordi de ikke var markerte og dermed ikke dyrke nysgjerrigheten og finne ut hva slags "eksotisk" materiale de inneholder?

Mhm, det trodde han, og han trodde rett.

HE HE.

Uansett, i dag hadde vi nystekte baguetter til frokost, noe som falt i smak hos gutta. Det tok ikke lang tid før de fant ut at det er desto enklere å spise av pålegget på en baguett enn på en dobbel brødskive. Gutta overrasker meg stadig for tiden da det faktisk er UMULIG å gjemme noe for dem, prøve å snike i seg en sjokoladesmule mens de ikke ser eller lure dem til å tro at det å vaske seg er en fin ting.

Det må jo nevnes at jeg syns det er helt OK at de viser stor interesse for støvsugeren og vaskekluten.

Hvorfor blir unger lurere med alderen? Det gagner liksom ikke foreldre spesielt godt før de fyller 18, trenger å skaffe penger selv og en jobb. Da kan de bli lure. Da er det greit. Da skal jeg til syden.

- Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits