Barnemishandling - the continuation

Når jeg er alene hjemme blir jeg alltid struck with en eller annen utenomjordisk vaskemania. I kveld har jeg vasket 4 maskiner med klær og sengetøy, tatt på nytt sengetøy, bleket kluter og håndklær og vasket dem, vasket regnjakkene til gutta, tørket støv, brettet klær på nytt 3 ganger, drukket Pepsi Max, sett på vaskemaskinen gå rundt og telt ned tiden til den er ferdig og klar for en ny runde. Jeg vet ikke helt om det er så lurt, av hensyn til mitt intellektuelle image, å nevne at den ene maskinen tok 2 timer og 20 minutter....

.....nå er det i alle fall gjort så får det være opptil hver enkelt hvordan det burde/skal/vil tolkes.

I kveld slapp INGENTING unna min vaskemania. Etter å ha støvsugd ferdig for tredje gang og vasket opp etter middagen begynte det å spre seg en irriterende rastløshet i meg. "Er det ikke noe mer vi kan vaske her? Hmm..."

Det var da svarene løp forbi meg med lasagnetruter og kjekssmuler klistret fast i buksene. Så uskyldige og uvitende over hva som ventet dem....

Jeg SÅ på dem og gliste, de forstod hva som skulle skje. Jeg så frykten i øynene dems. Det endte med at jeg måtte løpe etter i 15 minutter med lovnader om eplejuice og suss før de ufrivillig ble lempet inn på badet og oppi badekaret.

RABALDER. HYL. SKRIK.

Jeg ignorerer selvsagt dette på samme måten jeg ignorerer hybelkaninenes bønner om å få leve når jeg er på støvtokt. I min egen lille vaskeboble nynner jeg noen sanger og såper de inn mens de tramper irritert og ser på meg som om jeg var den grusomste i verden. "Såså gutter, se så kjekke dere blir med rene kropper!" De var ikke så enige. "Dere, vi må vaske oss, alle må vaske seg! Åh nå lukter dere godt altså!" De var ikke så enige i det heller og plutselig flyr det en såpebit gjennom luften og rett i håret mitt.

Og slik fortsatte det helt til jeg stoppet dusjen og sa; "SÅNN, nå er vi ferdig! Dere vet at ingen jenter liker gutter som ikke vasker seg!?" DA ble det stille gitt og begge så på meg med fortapte øyne og antakeligvis tenkte at nå var løpet kjørt uansett og sukket oppgitt. Jeg gav meg ikke med vasken og  fant frem babyoljen og foreslo at de ble ekstra kjekke med den på seg.....

Ikke så mange protester der gitt.Så fikk eplejuice.

Men så begynte kvelden å ta oss igjen og gutta begynte å få en stadig mer stakkarslig adferd.Se de lider. Ikke rart etter å ha tilbrakt en hel dag med en grønnsåpebefengt mamma og i tillegg blitt offer for hardcore vasking selv. Det var tydelig på tide å finne sengen, men det betyr ikke at de skal innrømme det og gå frivillig. Det er viktig å bruke opp den siste energien og falle om på gulvet først. Etter å ha løpt etter dem i noen minutter for å få pusset alle tennene syns de sengen var OK, men holdt på i flere timer med turning og apekattstreker før de sluknet.

Jeg prøvde meg på en tur inn dit for det hørtes jo ganske gøy ut, pluss at jeg har jo ingen venner i dag. Jeg ville også bli med. Men de blikkene som da møtte meg trengte ingen ord, for og si det sånn.

"GÅ VEKK TEITE MAMMA!"

Så ja....da måtte jeg tusle gråtende tilbake til vaskerommet og trøste meg selv med litt mer klesvask.


- Cecilie


Ingen kommentarer

Elina

22.05.2010 kl.01:34

Stakkars barn! Ikke bare bare å måtte bade og greier... hehe.

Og sånn helt malapropos: Du har verdens fineste blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

hits